Dinamo a anunțat, prin intermediul site-ului oficial, despărțirea de Sergiu Hanca și Mihai Popescu. Primul a fost transferat de gruparea poloneză MSK Cracovia, în timp ce al doilea a ajuns a St.Mirren.

Sergiu HancaFoto: fcdinamo.ro

“FC Dinamo Bucureşti şi MKS Cracovia au ajuns la un acord pentru transferul definitiv al mijlocaşului Sergiu Hanca la clubul polonez. La Dinamo din luna ianuarie a anului 2016, Sergiu Hanca a marcat 20 de goluri în 114 meciuri în tricoul alb-roşu, disputate în toate competiţiile. Clubul din Ştefan cel Mare îi transmite fostului jucător dinamovist, prin intermediul site-ului oficial, mult succes în carieră!” - fcdinamo.ro.

Transferat în Ştefan cel Mare de la Academia de juniori a clubului Sporting Piteşti, în 2011, Mihai Popescu a debutat în tricoul alb-roşu la echipa secundă şi a jucat în carieră pentru Dinamo, Dunărea Călăraşi, ACS Berceni şi FC Voluntari, transmite News.ro.

Gruparea bucureșteană s-a mai despărțit de următorii jucători: Robert Moldoveanu, Vlad Olteanu şi Mihai Neicuţescu, aceștia au au ajuns la echipele Petrolul Ploieşti, ACS Poli Timişoara şi Chindia Târgovişte (împrumutați până la finalul sezonului în curs).

După 21 de etape disputate în Liga 1, Dinamo se află pe un modest loc 11, cu doar 22 de puncte acumulate. Câinii sunt în afara locurilor de play-off, distanță față de Astra Giurgiu (ultima formație care ar merge în acest moment în play-off) fiind de nouă puncte.