Ginerică a cincea oară! Ilie Năstase a stabilit data nunţii. După 8 ani de mariaj tumultuos între Brigitte şi Ilie Năstase şi un divorţ tacit de doar 10 minute, acum 5 luni, renumitul tenisman o ia de soţie, cu acte, pe actuala iubită, Ioana Simion.Brigitte e istorie pentru Ilie Năstase care a hotărât să înceapă o nouă viaţă. În doar câteva luni, Ioana Simion l-a convins să o ducă la altar. „Nu mă împac cu Brigitte, eu am divorţat şi acum sunt bine cu femeia de lângă mine. În iunie ne vom şi căsători”, a declarat Ilie Năstase în exclusivitate pentru Click.

vedeteFoto: Colaj foto

Cine ar fi amanta lui Jeff Bezos, cel mai bogat om din lume. Consilierul delegat al Amazon, Jeff Bezos, care miercuri a anunţat că divorţează, a menţinut o relaţie în secret cu Lauren Sánchez, prezentatoare a programului matinal al postului Fox din Los Angeles. Jeff Bezos şi soţia sa MacKenzie S. au anunţat miercuri într-un comunicat că divorţează după 25 de ani de căsătorie, fapt ce a stârnit o vâltoare mediatică la care a participat inclusiv preşedintele SUA, Donald Trump. Jeff Bezos (54 de ani) este cel mai bogat om din lume, cu o avere care se ridică la peste 160 de miliarde de dolari datorită companiei sale Amazon, potrivit Stirile ProTV.

Smiley, distrus! Este îngropat în datorii. Smiley apare ca datornic la stat cu o sumă considerabilă. Artistul ar avea de plătit peste 150.000 de lei, pentru depășirea plafonului TVA și nedeclararea veniturilor. Documentul publicat de jurnalist se numește „Informare privind acțiunea desfășurată în vederea identificării contribuabililor ce desfășoară activități în cadrul evenimentelor prilejuite de celebrarea căsătoriei civile sau religioase” și a fost adresat vicepreședintelui ANAF Șerban Andrei Nistor de către „șef administrație adjunct” Inspecție Fiscală Argeș în data de 8 ianuarie 2019, potrivit Cancan.

Meghan Markle a primit din partea reginei Elisabeta a II-a două patronate. Meghan Markle, soția prințului Harry, a primit din partea reginei Elisabeta a II-a două patronate, cel al Teatrului Național și al Asociației Universităților din Commonwealth.Acesta este primul job important pe care ducesa de Sussex l-a primit din partea reginei Marii Britanii de când a intrat în Familia Regală. Anunțul a fost făcut de Palatul Kensington pe pagina oficială de Twitter. „Majestatea sa, Regina, a distribuit două patronate Ducesei de Sussex – Teatrul Național și ACU (Asociația Universităților din Commonwealth. Regina a deținut aceste roluri timp de 45, respectiv 33 de ani”, se arată în mesajul Palatului Kensington, potrivit Unica.

Toţi îl ştiu pe Moroşanu, dar cum arată soţia lui? Georgiana este foarte frumoasă şi îi stă alături de 17 ani. Celebrul luptător şi-a surprins însă fanii încă o dată, postând pe reţelele de socializare un mesaj foarte emoţionant pentru Georgiana, femeia care îi este alături de 17 ani. „Ai fost alături de mine din prima zi, iar de atunci au trecut 17 ani. Nu aveam să îţi ofer nimic material, făceam împreună naveta cu trenul, locuiam în căminele de la Vladimirescu şi singura distracţie pe care ne-o permiteam era să ne plimbăm de mână în Copou. Când ţi-am povestit despre visul meu, ai fost alături de mine din prima clipă. Când nu aveam nimic, tu aveai grijă să fiu pe drumul bun.”, a scris el pe Facebook potrivit Click.