„In Anatomia tenisului, autorii reusesc sa explice intr-un stil foarte clar cum trebuie folosit un program echilibrat de forta si crestere a conditiei fizice. Cartea contine informatii practice pentru toate nivelurile si constituie un instrument pretios pentru imbunatatirea performantelor pe terenul de tenis." – Paul Annacone, fost antrenor al lui Roger Federer si Pete Sampras

anatomia-tenisuluiFoto: Hotnews

„Anatomia tenisului este un material informativ esential atat pentru jucatori, cat si pentru antrenori. Roetert si Kovacs ofera instructiuni specializate si o perspectiva unica a jocului de tenis." – John Isner, jucator din echipa de Cupa Davis a SUA

„Anatomia tenisului contine ilustratii anatomice exceptionale si recomandari de antrenament de cea mai buna calitate. Este o lectura obligatorie pentru jucatorii de orice nivel care doresc sa-si perfectioneze jocul si sa previna accidentarile." – Todd Ellenbecker, presedinte al Comisiei Nationale pentru Stiinta Sportului din cadrul Asociatiei de Tenis a SUA

Vezi jocul de tenis asa cum nu l-ai mai vazut niciodata. Afli de ce anume ai nevoie ca sa-ti cresti performanta si constanta pe teren. Anatomia tenisului iti va arata cum sa-ti depasesti concurenta prin cresterea rezistentei, a vitezei si agilitatii pentru servicii mai puternice si lovituri mai precise.

Cartea include peste 70 dintre cele mai eficiente exercitii, insotite de descrieri detaliate si ilustratii anatomice color, care scot in evidenta muschii in actiune.

Anatomia tenisului nu se rezuma doar la exercitii si te asaza pe linia de fund, la fileu si pe tusa careului de serviciu. Ilustratiile muschilor activi din timpul loviturilor de forehand, rever, voleu si serviciu iti arata felul in care fiecare exercitiu este fundamental legat de performanta in tenis.

Vei invata, de asemenea, cum pot fi modificate exercitiile pentru tintirea unor zone specifice, cresterea aptitudinilor si minimizarea accidentarilor des intalnite in tenis. Si, mai ales, vei invata cum sa asamblezi toate aceste elemente pentru a-ti alcatui un program de antrenament bazat pe nevoile si obiectivele tale individuale.

Fie ca esti specializat pe servicii si voleuri puternice, preferi sa joci pe linia de fund sau te misti pe tot terenul, Anatomia tenisului te va ajuta sa intri in joc pregatit sa-ti domini orice oponent.