​Gazonul Stadionului "Dan Păltinişanu" din Timişoara a fost acoperit de zăpadă în totalitate înaintea meciului de rugby din Challenge Cup dintre Timisoara Saracens şi Northampton Saints (Marea Britanie). Mai mulţi suporteri timişoreni s-au prezentat la stadion cu ore bune înaintea meciului, pentru a curăţa zăpada, însă clubul a anunțat că partida nu va mai avea loc.

Stadionul Dan Păltinişanu din Timişoara, acoperit de zapadaFoto: Facebook - Timisoara Saracens Rugby Club

Stratul de zăpadă aşezat pe Stadionul "Dan Păltinişanu" din Timişoara depăşeşte 20 de centimetri, iar administraţia judeţeană, cea care deţine arena sportivă, a luat măsuri pentru curăţarea acesteia înaintea meciului cu echipa britanică Northampton Saints, transmite News.ro.

Astfel, în baza unui contract cu Penitenciarul Timişoara, acolo au fost trimişi câţiva deţinuţi pentru a îndepărta stratul de nea.

Însă, mai mulţi suporteri ai echipei de rugby Timişoara Saracens au sosit la stadion cu ore bune înaintea partidei şi s-au apucat să ajute la curăţarea suprafeţei de joc.

Meciul dintre Timişoara Saracens şi Northampton Saints era programat pentru sâmbătă, ora 14.30, pe Stadionul ”Dan Păltinişanu” din Timişoara şi contează pentru etapa a IV-a din grupele Challenge Cup. Clubul a anunțat că partida nu va mai avea loc din cauza zăpezii care continuă să cadă.