​Pilotul Sophia Flörsch, care a suferit un accident extrem de violent în noiembrie la Macao, va evolua în European F3 Masters anul viitor, cu echipa Van Amersfoort, transmite News.ro.

HotNews.roFoto: Hotnews

Sophia Flörsch, în vârstă de 18 ani, a afirmat că a urmărit de curând imaginile cu accidentul său: "A fost îngrozitor, ştiu că am avut noroc. Dar mi-am reluat deja pregătirea şi sper să revin în cockpit în primăvară".

Sezonul European F3 Masters va debuta în perioada 3-5 mai, la Hockenheim.

Accidentul Sophiei Florsch s-a produs, la 18 noiembrie, în turul patru al cursei. Când rula cu peste 250 de kilometri/oră, monopostul condus de Florsch, 18 ani, a lovit alte două maşini înainte de a fi proiectat peste peste zidul de protecţie al pistei, ajungând într-o zonă rezervată fotoreporterilor şi comisarilor circuitului.

Ea a fost internată la un spitalul din Macao, deoarece a suferit o fractură la coloana vertebrală. De asemenea, unul dintre piloţii monoposturilor lovite de Florsch, doi fotoreporteri şi un comisar au ajuns la spital.

S-ar putea să te mai intereseze și:

VIDEO Formula 3: Accident teribil la cursa din Macao / Pilotul Sophia Florsch a suferit o fractură la coloana vertebrală

Formula 3: Pilotul Sophia Florsch, în sala de operaţie de peste şapte ore după accidentul din Macao

Sophia Florsch, rănită într-un accident din Formula 3: "Am supravieţuit cu bine unei operaţii care a durat 11 ore"