​Real Madrid a suferit cea mai cruntă înfrângere a sa pe teren propriu din istoria participărilor echipei în cupele europene, scor 0-3, împotriva lui CSKA Moscova, în ultimul meci din grupele Champions League. Rușii au învins campioana Europei și în partida tur, însă nu au prins nici măcar poziția a treia, care duce în Europa League.

HotNews.roFoto: Hotnews

Aici poți afla rezultatele înregistrate miercuri în grupele Champions League.

Deja câștigătoare a Grupei G, Realul a început partida cu o echipă slabită, lipsită de mai mulți titulari. Chalov l-a învins pe Courtois în minutul 37, cu un șut plasat, iar Schennikov a trimis mingea în poartă, șase minute mai târziu, cu o lovitură fără preluare din apropierea porții madrilene. Sigurddson a stabilit scorul final în minutul 73.

Fanii madrileni și-au criticat favoriții la finalul partidei, după prima înfrângere înregistrată pe teren propriu în Champions League din ultimii nouă ani.

CSKA a fost enigma acestei ediții de Champions League. Echipa din Rusia a câștigat ambele confruntări cu Real Madrid (1-0 și 3-0), însă nu a reușit să se califice nici măcar în 16-imile Europei League, poziție adjudecată de Viktoria Plzen.

Vezi aici un rezumat extins al partidei Real Madrid vs CSKA Moscova.

Grupa G:

Viktoria Plzen vs AS Roma 2-1 (Kovarik '62, Chory '72 / Under '68)

Real Madrid vs CSKA Moscova 0-3 (Chalov '37, Schennikov '43, Sigurdsson '73)

Clasamentul final:

1. Real Madrid (12-5) 12

2. AS Roma (11-8) 9

3. Viktoria Plzen (7-16) 7

4. CSKA Moscova (8-9) 7