O fetiță și-a denunțat tatăl, după ce a mințit-o că îi va construi un WC. O fetiță de 7 ani din India a mers la poliție, ca să-și denunțe tatăl că a „păcălit-o”, motiv pentru care ar trebui arestat. Hanifa locuiește cu părinții într-un orășel din sudul statului Tamil Nadu. Locuința familiei nu are și o baie. Fiindu-i rușine să își facă nevoile afară, ea l-a rugat pe tată să îi construiască un WC. „Mi-era rușine să îmi fac nevoile afară și mă simțeam inconfortabil când oamenii se uitau la mine”, a spus Hanifa, potrivit Stirile ProTv.

faze tariFoto: Colaj foto

Bărbatul ăsta nu iese din casă fără 13 kg de aur. Bărbatul ăsta din Vietnam nu pleacă din casă fără să pună pe el 13 kilograme de bijuterii de aur. Tran Ngoc Phuc a devenit cunoscut după ce fotografii şi înregistrări video ale sale în care apare purtând un colier masiv, brăţări mari şi inele de aur au apărut pe reţelele de socializare din China şi Thailanda. În timp ce mulţi oameni şi-au exprimat îndoieli că bijuteriile sunt cu adevărat de aur, unii se întreabă cum poate merge cu greutăţi atât de mari pe corpul său. Bărbatul este convins că aurul mult pe care îl pune pe el îi aduce prosperitate şi noroc, scrie Click.

O femeie a incendiat casa unei vecine și și-a bătut soțul. O femeie din comuna Dragomirești, județul Neamț, a fost în centrul unui scandal de proporții, ea fiind acuzată și de incendirerea unor bunuri, dar și de agresarea propriului soț. Pe 10 decembrie, ea s-a certat cu o vecină pe care a amenințat-o că-i va incendia locuința. După ce a băut bine, femeia în vârstă de 29 de ani s-a dus la locuința „rivalei” și i-a dat foc la fânul pe care aceasta îl avea într-o șură, a anunțat zch.ro. Vecinii, printre care și bărbatul „piromanei”, s-au dus să ajute la stingerea incendiului. Bărbatul a fost stâlcit în bătaie de propria soție fiindcă s-a dus să ajute la stingerea incendiului pe care ea îl provocase, scrie Libertatea.

Nu şi-a mai tuns părul de 28 de ani. Alena Kravcenko este o femeie de afaceri de 33 de ani, din Odessa, care nu s-a mai tuns de 28 de ani. Tânăra ucraineancă spune că mama ei a convins-o, încă din copilărie, că frumuseţea unei femei stă în lungimea părului. De aceea, de la vârsta de numai 5 ani, Alena nu a mai acceptat să fie tunsă. Acum, când pletele ei au ajuns atât de lungi, este o problemă să le îngrijească. Însă acest lucru nu o sperie. Chiar dacă este foarte ocupată cu afacerile şi cele două fiice gemene, Valeria şi Miroslava, în vârstă de 6 ani, Alena găseşte timp pentru a-şi descurca părul şi a-l pieptăna, scrie Click.

Un român a furnizat faza zilei la Mondialele de tenis de masă: Clipul video a devenit viral pe Facebook. Tenisul de masă e un sport dominat de asiatici, însă, în ultimii ani, România a obţinut rezultate spectaculoase, mai ales cu echipa feminină. Iar acum şi băieţii din noul val impresionează pe scena mondială. Cristian Pletea (18 ani) a devenit vedeta internetului, după ce a reuşit o fază spectaculoasă în meciul cu chinezul Yu Heyi la Mondialele de tenis de masă pentru juniori, competiţie găzduită, în aceste zile, de Bendigo (Australia), scrie Adevarul.