Incredibila poveste a Crinei Pintea, una dintre cele mai mari handbaliste din România. În prezent este o mare handbalistă, fiind apreciată pe plan internațional, însă nu mereu a fost așa. Crina Pintea are în spate o poveste de viață ce poate reprezenta un exemplu pentru toți. După ce România a învins Norvegia și s-a calificat în Grupa Principală II a turneului final al Campionatului Mondial de Handbal feminin din Franța, Pintea a cules aprecierile adeversarelor, iar antrenorul Thorir Hergeirsson s-a declarat impresionat de forța ei, scrie Unica.

caru cu vedeteFoto: Colaj foto

Îi copiază Kate Middleton ținutele lui Meghan Markle? Kate Middleton, Ducesa de Cambridge, a apărut recent în public purtând o ținută care, la prima vedere, i-a dus pe admiratorii acesteia cu gândul la ținutele purtate de Meghan Markle, cumnata sa. Experții vestimentari nu au întârziat să-și expună punctul de vedere, stabilind dacă soția Prințului William se inspiră, într-adevăr, de la Meghan, atunci când își alcătuiește outfit-urile, scrie Click.ro.

Lidia Buble si Razvan Simion fac o ”gălăgie” de bani de Revelion. Seara de Anul Nou este una extrem de profitabila pentru multi artisti din Romania care prind concerte toata noaptea. Lidia Buble si Razvan Simion fac o ”gălăgie” de bani de Revelion. Cantareata in varsta de 25 de ani are deja planuite niste concerte. Iubitul ei in varsta de 38 de ani, care este si impresarul ei, i-a facut deja program artistei, scrie Ciao.ro.

O mexicancă este Miss World. Reprezentanta Mexicului Vanessa Ponce De Leon a fost încoronată Miss World după ce a câştigat etapa finală a concursului de frumuseţe de anul acesta, desfăşurată sâmbătă seara în oraşul Sanya din provincia chineză Hainan. Înainte de concursul de frumusețe care i-a adus coroana supremă, tânara în vârstă de 26 de ani din Mexic a realizat un tur prin lume pentru a-și promova frumusețea, dar și ideile despre pace, sănătate sau responsabilitate față de mama natură, scrie evz.ro.

Anamaria Prodan este tare mândră! Fiica ei, Rebecca, a dat lovitura. Anamaria Prodan este mamă a trei copii, are două fete din prima căsătorie și un băiat cu actual soț, Laurențiu Reghecampf. Dacă Sarah iubește sportul și face performanță peste hotare, Rebecca, fiica cea mare este model și face furori șa prezentările de modă. Cea mai recentă la care a apărut, a fost la paris, unde a defilat pentru casa de modă Dolce&Gabanna. Impresara se mândrește cu reușitele fiicelor sale și împărtășește bucuriile sale cu prietenii virtuali, scrie Cancan.