Cine i-a făcut patul lui Trump: menajera din Guatemala, angajată în SUA fără acte - Hotnews Mobile
1 € 4,7564 1 USD 4,1988marţi 26 mar 2019

Cine i-a făcut patul lui Trump: menajera din Guatemala, angajată în SUA fără acte

de N.O. Vineri, 7 decembrie 2018, 20:13
- a A+
Imagine
Donald Trump și-a făcut din securitatea granițelor și lupta pentru protejarea locurilor de muncă ale americanilor piatra de temelie a campaniei prezidențiale, însă potrivit unei femei care a imigrat ilegal în SUA din Guatemala, care lucrează fără documente Clubul de Golf al președintelui din Bedminster, spune că managerii complexului au angajat mai multe persoane care nu ar fi trebuit să fie în țară.Victorina Morales i-a făcut patul lui Trump, i-a curățat toaleta și i-a șters de praf trofeele, potrivit New York Times , și cu toate acestea atunci când a fost angajată la Clubul de Golf managerii știau că nu are autorizația de trăi în țară.

Mai mult, datorită efortului excepțional pe care l-a furnizat în timpul vizitelor lui Trump, Morales a primit în luna iulie un certificat cu numele său din partea Agenției pentru Comunicații a Casei Albe.

A intrat în țară acum aproape 20 de ani în țară și a fost angajată la Club 2013. Se află în continuare pe ștatul de plată, iar ea și alți colegi sunt aduși în fiecare zi la muncă de un angajat, din cauză că nu pot obține carnet de șofer din cauza statutului de imigrant.

Aceasta i-a spus managerului la angajare că nu are "documente", dar i-a adus carte verde și card de securitate socială false. Au fost "bune" până anul trecut, când i s-au cerut noi documente, pentru că erau probleme cu cele din dosar. Potrivit lui Morales, aceasta ar fi spus supervizorului că nu știe de unde să ia alte acte, astfel încât i s-au adus alte acte false.

Moralesa spus că știe că își poate pierde slujba sau să fie deportată, dar a ales să iasă public din cauza retoricii lui Trump despre imigranți, dar și din cauza comportamentului abuziv al unui supervizor din complex, despre care crede că se simte încurajat de discursul președintelui,

"Mă întreb, este posibil ca acest senor să creadă că avem acte? Știe că nu vorbim engleză", a spus ea. "De ce nu și-a dat seama?"1967 de afisari


Criteriile presei
Setalcott [utilizator], Sâmbătă, 8 decembrie 2018, 4:09
+4/6
Si ce ar vrea New York Times? Presedintele Americii sa verifice cum a intrat in tara o camerista sau pe cine angajeaza firmele? Daca ar face-o l-ar acuza ca isi depaseste atributiile constitutionale.
partial adevarat
rsbl [utilizator], Sâmbătă, 8 decembrie 2018, 15:03
+4/4
In US, atata timp cat iti vezi de treaba si nu faci probleme, nu te intreaba nimeni de acte sau pe unde ai intrat. Tu esti fericit ca primesti niste bani mai multi ca acasa, ei sunt fericiti ca platesc mai putin pentru aceleasi servicii.
inca 6 comentarii comenteaza