Actorul american Robert De Niro şi soţia sa, actriţa şi cântăreaţa Grace Hightower, divorţează după 21 de ani de căsnicie, au spus surse anonime pentru publicația People, citată de Mediafax. Robert De Niro, în vârstă de 75 de ani, şi Grace Hightower, în vârstă de 63 de ani, s-au separat de mai mult timp, potrivit The Hollywood Reporter, People şi TMZ.com.

HotNews.roFoto: Hotnews

Starul filmului "Taurul furios/ Raging Bull" și Hightower s-au căsătorit în 1997 și au împreună doi copii. Acesta a fost cel de-al doilea mariaj al actorului american, care este cunoscut pentru discreția privind viața personală.

Nu același lucru se întâmplă în viața sa publică, De Niro fiind cunoscut ca un critic acerb al președintelui american Donald Trump.

De altfel, în luna octombrie, un pachet cu un dispozitiv explozibil a fost trimis la unul dintre restaurantele actorului, situat în New York. Între timp, un bărbat din Florida a fost arestat în acest caz, iar el urmează să fie judecat.

Actorul, regizorul şi producătorul Robert De Niro este considerat unul dintre cei mai talentaţi şi mai influenţi cineaşti din toate timpurile. Dublu câştigător al premiului Oscar, pentru rolurile din "Naşul: Partea II" (1975) şi "Taurul furios/ Raging Bull" (1981), De Niro a făcut multe alte roluri memorabile, mai ales în regia lui Martin Scorsese, în filme precum "Şoferul de taxi/ Taxi Driver" (1976), "Băieţi buni/ Goodfellas" (1990), "Promontoriul groazei/ Cape Fear" (1991) şi "Casino" (1995). El este, de asemenea, unul dintre fondatorii celebrului Festival Internaţional de Film Tribeca de la New York, înfiinţat în 2002.