Primăria Capitalei aproape a terminat lucrările de demolare și defrișare pentru lărgirea străzii Fabrica de Glucoză. Municipalitatea a început pe data de 3 august lucrările de lărgire a străzii Fabrica de Glucoză de la două la patru benzi. Termenul de execuție este 15 luni, însă reprezentanții municipalității promit că va fi gata în 12 luni.

Fabrica de GlucozaFoto: Hotnews

Costul lucrării se ridică la 173 milioane lei, incluzând exproprierile. Lucrările sunt executate de Asocierea S.C. STRACO GRUP S.R.L.-S.C. TRACON S.R.L.-S.C. PRIMACONS GROUP S.R.L., valoarea contractului fiind de 48.228.719,48 lei fără TVA.

Primăria Capitalei a decis să lărgească strada Fabrica de Glucoză încă din 2010, această lucrare fiind necesară pentru preluarea traficului de pe autostrada A3 București - Ploiești, atunci când ea va intra în Capitală.

Lucrarea este una dintre cele mai așteptate din Capitală, deoarece zona s-a dezvoltat foarte mult în ultimii ani, însă infrastructura rutieră nu a reușit să țină pasul, iar la orele de vârf traficul este de coșmar.