La alții se poate: Stade Pierre-Mauroy (Lille), în trei zile de la rugby la tenis - Hotnews Mobile
1 € 4,7509 1 USD 4,1988duminică 24 mar 2019

La alții se poate: Stade Pierre-Mauroy (Lille), în trei zile de la rugby la tenis

de A.I. Marţi, 20 noiembrie 2018, 16:19
- a A+
Imagine
Stadionul Pierre-Mauroy din Villeneuve d'Ascq este transformat în numai trei zile dintr-o arenă care a găzduit, sâmbătă seară, meciul de rugby Franţa - Argentina, într-una de tenis, pentru finala Cupei Davis, informează News.ro.

Transformarea stadionul echipei de fotbal Lille a început duminică, imediat după partida de rugby. Gazonul a fost scos şi în locul acestuia au fost turnate 150 de tone de zgură.

Miercuri dimineaţă, jucătorii echipelor de Cupa Davis ale Franţei şi Croaţiei se vor putea antrena deja pe suprafaţa de zgură, înintea finalei care va începe vineri. La ora startului, vor fi gata şi tribunele suplimentare, care vor închide terenul pe toate cele patru laturi.

Stadionul Pierre-Mauroy este o arenă multifuncţională, care poate fi configurată pentru mai multe sporturi. Pentru fotbal, stadionul poate găzdui 50.000 de spectatori. Pentru tenis, într-o configuraţie cu acoperişul tras, arena are 27.000 de locuri.

Stade Pierre-Mauroy deţine recordul de asistenţă la un meci oficial de tenis, din 2014, când 27.448 de spectatori au asistat cum elveţienii Roger Federer şi Stan Wawrinka câştigă prima dată Salatiera de Argint în faţa gazdelor franceze.

Aici poți vedea transformarea arenei din Lille:

459 de afisari


Niciun comentariu
comenteaza