Liviu Dragnea a reacționat sarcastic la ultimele dezvăluiri și imagini publicate Rise Project despre partidele de vânătoare la care a participat alături de acţionarii Tel Drum şi de lideri ai PSD, liderul PSD spunând că a fost la vânătoare cu peste o mie de oameni, cu zeci de acționari de la companii și că nu își mai poate aminti "nici cu mâna întoarsă la spate" de toți cei alături de care a vânat. El a ironizat-o pe jurnalista care i-a pus întrebările pe această temă, căreia i s-a adresat cu apelativul "domnișoară procuror", și a spus, sarcastic: "Câteodată îți pare rău după Kovesi, era mai profesionist DNA-ul, acum pune întrebari prin reporteri". De asemenea, liderul PSD a pus o întrebare jurnaliștilor de la Rise - cum ajuns la ei niște documente în condițiile în care înainte ajunseseră la DNA.

Teleormanleaks, episodul Vanatorul RosuFoto: Rise Project

Întrebat, la finalul ședinței Comitetului Executiv al PSD despre ultimele imagini publicate de Rise Project, în care apare la vânătoare alături de directorul Tel Drum, Petre Pitiș, Liviu Dragnea a spus că a fost la sute de partide de vânătoare, unde erau zeci de acționari ai unor companii.

"Nu știu despre ce fotografii vorbiți, eu cred că am fost la sute de partide de vânătoare, cred că erau zeci de acționari la diverse companii. Și cu mâna întoarsă la spate nu pot să îmi aduc aminte de toți", a răspuns Dragnea.

Eroarea jurnalistei, care l-a confundat pe directorul Tel Drum Petre Pitiș cu Florian Pitiș, a fost un nou prilej de ironii pentru Liviu Dragnea: "Eu cu Florian Pitiș nu m-am mai văzut de când a murit. Îi cinstesc memoria. (...) Nu cred că Florian Pitiș a fost vânător".

La întrebările repetate ale jurnalistei despre partidele de vânătoare, Dragnea i s-a adresat cu apelativul domnișoară procuror și a spus, sarcastic: "Câteodată îți pare rău de Kovesi. Acum folosește reporteri ca să pună întrebări. Nu știu despre care fotografii vorbiți. Nu știu la ce moment vă referiți. Habar nu am la ce poze vă referiți. Domnișoara procuror, chiar v-am răspuns, e suficient. Întrebarea mea e foarte simplă la dumneavoastră și vorbesc mai tare ca să audă și DNA. A merge la o partidă de vânătoare este o infracțiune? Dacă eu am fost la vânătoare cu o mie și ceva de oameni, înseamnă că am o legătură cu ei? (...) Sunt oameni chemați la DNA să fie întrebați de vânători. Până la urmă, ar trebui chemați mistreții, iepurii și fazani și eventual arestați".

Liderul PSD a avut o întrebare și pentru Rise Project: "Cum ajuns la ei niște documente în condițiile în care înainte ajunseseră la DNA". Liderul PSD a mai spus că "sigur" cineva va da un răspuns la această întrebare.

Jurnaliștii de la Rise Project au publicat sâmbătă, pe Facebook, împreună cu mesajul „Ghici cine a participat la măcel”, un montaj cu imagini de la o vânătoare în care apar Liviu Dragnea, politiceni cunoscuți și șefi din Tel Drum.