[P] VIDEO Indrazneste sa mergi pana la capat pentru iubirea ta, cu Teilor! / Noua campanie Teilor dedicata inelului de logodna - Hotnews Mobile
1 € 4,7564 1 USD 4,1988marţi 26 mar 2019

[P] VIDEO Indrazneste sa mergi pana la capat pentru iubirea ta, cu Teilor! / Noua campanie Teilor dedicata inelului de logodna

Luni, 19 noiembrie 2018, 7:06
- a A+
Imagine
Studiile arată că un bărbat care se hotărăște să facă pasul cel mare petrece 6 luni în căutarea inelului de logodnă și după ce îl găsește, mai petrece 3 luni până îl cumpără De ce durează totul atât de mult? Pentru că totul este - cel puțin aparent - foarte complicat.De la gândul logodnei și până la Da-ul mult așteptat, sunt două etape: luarea deciziei, pasul cel mare, convingerea că dorești să îți petreci restul zilelor cu persoana potrivită și apoi alegerea inelului perfect. Ambele decizii pun o presiune incredibilă pe bărbați.


Prin noua campanie, Teilor, împreună cu protagoniștii videoclipului, Adela Popescu și Radu Vâlcan , răspund întrebărilor tinerilor: până unde ai curajul să mergi pentru iubirea ta? Dacă răspunsul este "Până la capăt", cea de a doua întrebare care urmează "de unde cumpăr inelul de logodnă?" are deja un răspuns firesc: de la Teilor.

Imagine


Teilor este de aproape două decenii sinonim cu diamantele și pietrele prețioase, este firesc să fie astăzi prima alegere în materie de inele de logodnă cu diamant .

Diamantele sunt cea mai populară alegere când vine vorba despre inele de logodnă, datorită calităților sale excepționale: duritate și frumusețe.

Imagine2168 de afisari


Niciun comentariu
comenteaza