Răzbunare inedită în faţa altarului, după ce o tânără a aflat că era înşelată cu o seară înainte de nuntă.Cu o seară înainte de nuntă, o tânără a primit un mesaj anonim care a făcut-o să îşi dea seama că este înşelată. Tânăra a preferat să nu anuleze imediat nunta, ci a vrut să îi facă o „surpriză“ partenerului ei chiar în faţa altarului. Spre surprinderea tuturor, Casey a apărut în biserică îmbrăcată în haine obişnuite, nu în rochie de mireasă şi, în loc să spună „da“ iubitului ei, a anunţat: „Nu va fi nicio nuntă astăzi. Se pare că Alex nu este cine credeam că este“. După acest moment, tânăra a început să citească, de faţă cu toată lumea prezentă, dovada infidelităţii partenerului, mesajele primite de la numărul necunoscut, scrie Adevarul.

faze tariFoto: Colaj foto

Un tânăr a scăpat de închisoare datorită unui selfie. De ce era acuzat. Un bărbat de 22 de ani, condamnat la 99 ani de închisoare, a fost eliberat din arest datorită unui selfie. Tânărul fusese acuzat de fosta iubită că i-ar fi crestat un X pe piept. Christopher Precopia a fost ridicat din pripria locuință fără să aibă idee ce se întâmplă. El a fost acuzat de vătămare corporală și de jaf de către fosta sa iubită, însă un selfie prezentat drept probă în procesul său l-a salvat, scrie thesun, citat de Stririle ProTv. Astfel, s-a descoperit că în noaptea atacului, tânărul se afla la aproximativ 104 kilometri distanță, la un hotel din Austin, împreună cu mama sa.

Imagini bizare surprinse la metrou. O femeie poartă pe umeri o vulpe. Apariția bizară a stârnit reacții din partea călătorilor care au privit uimiți cum animalul este transportat pe umărul unei femei, potrivit rt.com. Femeia este calmă și pare să aibă exercițiu în a-și purta animalul în acest fel. Ea urcă în tren, în timp ce pasagerii privesc cu uimire ce se întâmplă. „Când vrei o haină de blană, dar iubești animalele”, spune unul dintre internauți comentând la filmulețul postat pe rețeaua de socializare. Un al internaut își exprimă îngrijorarea cu privire la faptul că vulpea purtată în mulțime ar putea avea rabie și că ar trebui să poarte botniță, scrie Libertatea.

Motivul pentru care un site de vânzări a șters anunțurile privind decorațiunile de Crăciun. Cel mai mare site de anunțuri din Danemarca a fost obligat să șteargă ofertele de vânzare privind decorațiunile de Crăciun cu tematică nazistă, fiind considerate ofensatoare. Globulețele pictate cu svastica și însemnele unității speciale de elită militară și paramilitară Waffen-SS au fost aduse din Lituania, iar proprietarul care le-a și pus în vânzare, pe site, a declarat că „erau atât de grotești încât a trebuit să le cumpere”, scre Daily Mail citat de Stirile ProTv.

Delfini din pluș cu organe genitale, la Constanța. Plecați la cumpărături, constățenii care au intrat într-un magazin din zona Halta Traian, din Constanța, au găsit la vânzare niște jucării obscene: delfini din pluș cu organe genitale. Plușurile au doar o etichetă mică pe care scria "l delfini plus mari/mici". Șeful de magazin a fost și el supărat pentru că cei care au postat pozele pe Internet ar fi trebuit să se adreseze lui mai întâi. Inspectorii din cadrul Comisariatului Județean Pentru Protecția Consumatorului s-au sesizat cu privire la produsele menționate mai sus și au mers în control la magazinul în cauză, scrie replicaonline.ro, citat de Click..