​Nicole Cherry, primele declarații despre noul iubit: «Relaţia este destul de recentă». Nicole Cherry a confirmat relația pe care o are cu noul ei iubit. Deși s-au afișat în mai multe fotografii fiind foarte apropiați, artista nu confirmase nimic până acum. Însă nu mai vrea să-l țină ascuns și și-a asumat relația. În urmă cu aproape două săptămâni, Nicole Cherry a publicat mai multe fotografii dintr-o vacanță, iar alături de ea, într-o ipostază foarte apropiată, era un bărbat despre care nu se cunoșteau prea multe detalii. Deși ea mărturisise în urmă cu puțin timp că nu-și dorește să mai aibă o relație în curând, se pare că Florin Popa i-a schimbat această decizie, scrie Click.

vedeteFoto: Colaj foto

Oana Lis a dat-o pe față: ”Sunt bună în pat doar că…”. Oana Lis a dezvăluit că este bună în pat, dar atrage atenția partenerului, care se confruntă cu bipolaritatea ei. „Bipolară – sunt bună în pat, dar e greu de trăit cu mine”, a transmis Oana Lis. Oana Lis a început să posteze fotografii sexy şi să dea detalii intime din dormitor după ce Viorel Lis a trecut de problemele grave de sănătate. Fostul edil al Capitalei a suferit un atac cerebral, fiind internat în spital o lungă perioadă. Oana a avut de traversat, din această cauză, momente dificile, fiind surprinsă mai mereu cu ochii în lacrimi, scrie Cancan.

Michelle Obama a dezvăluit cu cine l-ar înșela pe Barack Obama. Michelle Obama a avut prima ei apariție în emisiunea lui Jimmy Kimmel de la plecarea de la Casa Albă și a făcut o dezvăluire amuzantă despre relație ei cu Barack Obama. Aceasta a spus că George Clooney ar fi cel cu care l-ar înșela pe soțul ei, această declarație fiind, desigur, o glumă. Michelle Obama, în vârstă de 54 de ani, își promovează noua carte, „Becoming” și, în cadrul emisunii Jimmy Kimmel Live, ea a citit mai multe lucruri pregătite de gazda emisiunii. Jimmy Kimmel i-a spus lui Michelle că știe că există lucruri pe care soțul ei, dar și ea, nu aveau voie să le spună cât timp erau la Casa Albă, scrie Elle.

Toni Braxton a vrut să fie sexy, dar a rămas cu sânul pe afară la un eveniment. Accident vestimentar sexy la un eveniment care a deschis sezonul sărbătorilor de iarnă la Los Angeles. Toni Braxton a rămas cu sânul pe afară după ce bluza descheiată la trei nasturi, purtată fără sutien, s-a deplasat periculos de mult într-o parte. Toni Braxton a ales o ținută curajoasă pentru un eveniment organizat miercuri, 14 noiembrie, la Los Angeles. Cântăreața a purtat o bluză cu nasturi, pe care a lăsat-o descheiată până aproape de nivelul taliei. Nicio problemă, în principiu, pentru că, atunci când arăți atât de bine ca Toni Braxton la vârsta de 51 de ani, chiar poți să porți orice. Numai că bluza astfel descheiată, purtată fără sutien, risca să lase la vedere mai mult decât și-ar fi dorit Toni, scrie Click.

Diddy este „șocat și devastat”. Actrița Kim Porter a murit la vârsta de 47 ani. Diddy este în doliu, după ce mama copiilor săi, actrița Kim Porter, a fost găsită moartă. Prietenii rapperului au afirmat că acesta este „șocat și devastat” de moartea subită a fostei sale iubite. Kim Porter, model și actriță, a fost găsită fără viață în casa sa din Toluca Lake din California. Potrivit polițiștilor, femeia ar fi suferit un stop cardio-respirator. O sursă apropiată lui Diddy a dezvăluit pentru Mirror Online că deși relația celor doi nu a funcționat, ei încă „erau o familie”. Diddy și Porter au format un cuplu timp de 13 ani și au avut împreună trei copii. Actrița a fost găsită moartă în patul ei, iar autoritățile au declarat pentru TMZ că au fost chemați la reședința lui Kim în jurul prânzului, scrie Unica.