Trei femei căutate de polițiști, după ce au sustras mai multe vibratoare dintr-un magazin. Valoarea pagubei. Trei femei sunt căutate de polițiști, după ce au fost suprinse de camerele de supraveghere a unui magazin de jucării sexuale în timp ce sustrag mai multe produse. Imaginile au fost surprinse într-un magazin de jucării sexuale din orașul australian Perth duminică. Valoarea pagubei produsă de cele trei tinere se ridică la 350 de lire sterline. Una dintre femei a scos ambalajul de la cele 4 cele mai vândute vibratoare și a părăsit magazinul cu jucăriile sexuale ascunse sub haine, potrivit stirileprotv.ro.

faze tariFoto: Colaj foto

”Chipul lui Iisus”, descoperit într-o biserică din deşertul Israelului. O pictură veche de 1.500 de ani, ce reprezintă chipul lui Christos, a fost descoperită pe peretele unei biserici bizantine din deşertul Negev, Israel. Deşi pictura este fragmentată, specialiştii Universităţii Haifa au reuşit să deducă chipul. Pictura despre care se crede că datează din secolul VI îl înfăţişează pe Iisus, tânăr şi cu părul scurt, scrie Fox News, citat de Descopera.ro.

Miracol! Bocitoarele au trezit mortul care le-a certat că nu poate să doarmă. Ăsta da miracol la înmormântare: mortul s-a trezit la priveghi şi le-a anunţat pe bocitoarele de la căpătâiul lui că i-au tulburat somnul. Budh Ram, în vârstă de 95 de ani, le-a tras o sperietură de coşmar rudelor lui după ce s-a trezit din coşciug la propria înmormântare. Bărbatul le-a explicat celor prezenţi că a adormit un pic şi că nu era cazul să se deranjeze în halul ăsta pentru... somnul lui de frumuseţe. “Preotul se afla în camera în care femeile spălau mortul şi bărbaţii îşi rădeau părul. În timpul slujbei, tatăl meu s-a ridicat în capul oaselor şi le-a zis femeilor să tacă din gură pentru că încearcă să doarmă şi ele îl deranjează”, a declarat fiul cel mare al bătrânului, potrivit Click.

În loc de Shanghai, pasagerii unui avion au ajuns în unul dintre cele mai friguroase oraşe din lume. Ce s-a întâmplat. Au plecat de la Paris spre Shanghai şi au ajuns să petreacă trei zile în Siberia. Este aventura prin care au trecut 250 de pasageri ai unei curse Air France, porniți la drum luni din capitala franceză. Pentru că în cockpit a început să miroasă a fum, avionul a fost deviat spre Irkuţk, unul dintre cele mai friguroase oraşe din lume, unde temperatura coboară deja la minus 15 grade Celsius. Oamenii nu aveau viză, aşa că au fost duşi direct la hotel, potrivit stirileprotv.ro.

Pasagerii unui avion au făcut chetă pentru a cumpăra o piesă fără de care aeronava nu putea decola. Aeronava de tipul Dreamliner nu a putut decola timp de zece ore, deși pasagerii erau îmbarcați deja, din cauza unei pompe hidraulice defecte. Printr-un anunţ de la microfonul cabinei, un reprezentant al companiei le-a cerut pasagerilor să facă o colectă şi să strângă bani pentru a achiziţiona piesa defectă. Suma necesară a fost adunată de la patru pasageri, care au răspuns pozitiv apelului companiei. „Într-un final, suma necesară a fost colectată, dar banii au fost returnaţi celor patru pasageri la sosirea avionului la Varşovia”, a declarat unul dintre călătorii de la bord, potrivit Libertatea.

Femeia care își poate aminti tot încă de când avea 12 zile. Rebecca Sharrock, în vârstă de 29 de ani s-a născut cu această condiție neurologică extrem de rară, iar prima sa amintire este de când avea 12 zile, când i s-a făcut o fotografie. De asemenea, ea își poate aminti fiecare minut al primei sale zi de naștere, de la „rochia de satin” care îi provoca „mâncărimi”, până la jucăria de pluș Minnie Mouse care a înspăimântat-o.În timp ce unele amintiri sunt mai prezente ca altele, Rebecca își amintește mereu sentimentele avute, precum gusturile și mirosurile întâlnite de-a lungul vieții. Mintea sa este plină de amintiri nesfârșite, de la Crăciunurile magice din copilărie, la momentele când era hărțuită la școală, potrivit Unica.