Căpitanul echipei masculine de tenis a Croaţiei, Zeljko Krajan, a anunţat, marţi, o listă fără surprize pentru întâlnirea cu Franţa din finala Cupei Davis, ce va avea loc în perioada 23-25 noiembrie, informează cotidianul L'Equipe, conform Agerpres.

HotNews.roFoto: Hotnews

Marin Cilic, numărul 7 mondial, şi Borna Coric, al 12-lea jucător al lumii, vor fi liderii echipei Croaţiei, urmând să-i aibă alături pe Mate Pavic, nr. 3 mondial la dublu, Franko Skugor (nr. 28 la dublu) şi Ivan Dodig (nr. 35 la dublu).

Marin Cilic, care participă la Turneul Campionilor de la Londra, a fost învins luni de germanul Alexander Zverev (nr. 5 ATP), cu 7-6 (5), 7-6 (1), într-o partidă din grupa "Guga Kuerten".

De partea cealaltă, jucătorul francez de tenis Richard Gasquet (26 ATP) a anunţat luni că se retrage din naţionala ţării sale pentru finala cu Croaţia.

Gasquet, 32 de ani, care ar fi urmat să înceapă pregătirile cu restul componenţilor, la Marcq-en-Baroeul, nu a precizat motivul care a stat la baza deciziei pe care a luat-o.

Căpitanul Yannick Noah, care îi are la dispoziţie pe Jo-Wilfried Tsonga, Lucas Pouille, Jeremy Chardy, Nicholas Mahut şi Pierre-Hugues Herbert, va anunţa marţi lotul definitiv pentru finală.

Finala Franţa - Croaţia se va disputa pe zgură, pe arena Pierre-Mauroy din Lille.