Stan Lee a fost fiul unor emigranţi din România. Ce spunea legendarul scriitor despre originile sale româneşti. În 2011, într-un interviu realizat de Libertatea în parteneriat cu Discovery Channel, Stan Lee a mărturisit cu regret că nu a vizitat niciodată România şi nici nu a învăţat limba. „Nu, din păcate nu. N-am fost niciodată în România. Tatăl meu era din România, dar nu mi-a povestit niciodată despre ea şi n-am avut niciodată şansa să ajung acolo. El nu ne-a vorbit niciodată în română, aşa că nu ştiu această limbă“, a declarat Lee, potrivit Adevarul.

VedeteFoto: Colaj foto

Arnold Schwarzenegger, de nerecunoscut. Arnold Schwarzenegger (71 de ani) s-a decis să nu-şi mai ascundă vârsta. Starul, biencunoscut din seria “Terminator”, a fost surprins recent de paparazzi în maşină cu iubita lui mult mai tânără, Heather Mulligan (44 de ani). Avea barbă şi mustaţă albite şi părea mult îmbătrânit faţă de cum îl ştim. Se ducea cu iubita să ia micul dejun în Santa Monica. Schwarzenegger e cuplat de câţiva ani cu Mulligan. Însă nu are de gând să finalizeze divorţul de Maria Shriver (62 de ani), scrie Click.

Emily Ratajkowski a fost în tribune și a dedicat cea mai sexy poză posibilă unui sportiv legendar. Emily Ratajkowski, unul dintre cele mai în vogă modele din lume, i-a dedicat o fotografie lui LeBron James. Fotomodelul polonez a fost prezent la Staples Center din Los Angeles, la înfruntarea pe care LA Lakers a câștigat-o în fața celor de la Minnesota Timberwolves, scor 114-110. Emily a încărcat pe Instagram o fotografie în care nu poartă sutien și l-a etichetat pe cel considerat de mulți cel mai mare baschetbalist al acestui secol, potrivit GSP.ro.

O cântăreață celebră șochează! Își lasă averea pisicilor, ca să nu ajungă în mâinile statului! Amanda Lear, una dintre cele mai cunoscute cântărețe ale deceniilor trecute și fostă muză a lui Salvador Dali, a luat o decizie foarte clară în ceea ce privește averea sa. Artista nu vrea sub nicio formă ca agoniseala sa să ajungă pe mâinile Statului, astfel că a hotărât ca pisicile sale să fie cele care îi vor moșteni averea, prin testament, potrivit publicației Le Point, citata de Libertatea.

Incendiile i-au lăsat fără case pe Gerard Butler şi Shannen Doherty. Gerard Butler şi Shannen Doherty se numără printre starurile care au fost lăsate fără case de incendiile de vegetaţie care au devastat California. Zidurile de flăcări au făcut scrum vile de lux de milioane de dolari, din Malibu, ale vedetelor de la Hollywood. Incendiile i-au lăsat fără case pe Gerard Butler (48 de ani) şi Shannen Doherty (47 de ani). Sute de mii de oameni, inclusiv celebrităţi, au fugit din calea focului care devastează California. Toţi au fugit numai cu hainele de pe ei, lăsând în urmă agoniseala de-o viaţă. Sunt fericiţi că au scăpat cu viaţă, deşi casele lor au fost mistuite de incendii, potrivit Click.