Cinci redacții din București, printre care și HotNews.ro, au primit ieri un cadou surpriză: câte o statuie personalizată, parte a campaniei”Trăiască Capra Vecinului!”.Este vorba de Europa FM, Hotnews.ro, Recorder, Times New Roman și ProTV.

Capra primita de HotNews.roFoto: Hotnews

Ce scriu jurnaliștii de la PressOne:

”În ultimele săptămâni am tot vorbit aici, pe PressOne, despre invidie. Și ne-am lămurit că nu e de glumă: ranchiuna și pizma consumă energie, parazitează relații, și, ce-i mai rău, alungă bucuria din sufletul omului.

Deci, gata cu vorbele! A venit momentul să acționăm.

Marți, 6 noiembrie, împreună cu Trevor și cu Mihnea, am făcut un tur pe la cinci redacții din București, cărora am ales să le mulțumim dăruindu-le câte o Capră.

Caprele noastre sunt statui înalte cât omul − seamănă cu Mama din "Capra cu trei iezi" −, confecționate din fibră de sticlă și cu armătură metalică pe dinăuntru.

Pe soclu au câte un text adaptat pentru cele cinci instituții pe care le-am ales în cadrul acestei campanii, intitulată "Trăiască capra vecinului!".

Pentru a le răspunde din start celor care se plâng de cacofonie, ea e intenționată: haideți să nu mai căutăm nod în papură, să nu mai vedem doar micile greșeli care ne enervează, ci și − sau poate mai ales − marile realizări ale celor din jurul nostru, cu precădere ale celor la care ne raportăm zi de zi”.

Articolul integral, pe PressOne.ro

Europa FM:

HotNews.ro:

Recorder:

Times New Roman:

ProTV: