Articolele bazate pe documentele din #Teleormanleaks vor fi publicate în următoarea perioadă. ”Începând de săptămâna viitoare vor apărea materiale”, a declarat jurnalista Ana Poenariu de la Rise Project.

”Cert este că în perioada următoare vom publica mai multe documente, toate fiind de interes public”, a spus Poenariu într-o intervenție telefonică la Digi 24.

Ea a spus că materialele au fost verificate: ”Când documentele au ajuns la noi, toți colegii mei s-au apucat de analizat documentele. Nu ne apucăm pur și simplu să publicăm documente când le primim”.

”Datele noastre arată că documentele au fost ascunse cu puțin timp înainte de perchezițiile DNA, percheziții făcute de procurori la firma Tel Drum în vara anului 2017. Este vorba de mii de documente financiare, peste 14.000 de fotografii și clipulețe video care arată imagini din interiorul firmei Tel Drum, din timpul unor excursii, în plus mai sunt si emailuri”, a afirmat jurnalista

Când a fost întrebată dacă apare și Liviu Dragnea în Documente, Poenariu a răspuns: ”Din câte știu eu, da”.

”Pe noi ce ne intreresează ca jurnaliști este, în principal, interesul public. Ce vor face anchetatorii cu aceste materiale pe care noi le vom publica este la latitudinea lor”, a afirmat jurnalista când a fost întrebată dacă informațiile ar putea ajuta procurorii.