Fostul lider de la Pink Floyd Roger Waters îi consideră pe Trump şi Bolsonaro drept ''neofascişti'' - Hotnews Mobile
1 € 4,7581 1 USD 4,2739vineri 26 apr 2019

Fostul lider de la Pink Floyd Roger Waters îi consideră pe Trump şi Bolsonaro drept ''neofascişti''

de I.B. Sâmbătă, 3 noiembrie 2018, 7:16
- a A+
Imagine
Roger Waters, fostul lider al formaţiei Pink Floyd, a cerut vineri la Montevideo ''să nu fie votaţi neofascişti ca (Jair) Bolsonaro şi (Donald) Trump'', preşedintele ales al Braziliei şi cel al SUA, relatează AFP.Donald Trump? ''Evit să-mi pierd preţioasa mea respiraţie pentru acest tip murdar'', a declarat muzicianul britanic în incinta Federaţiei sindicale PIT CNT din capitala statului Uruguay unde va concerta sâmbătă.

Roger Waters (75 de ani) va concerta în cadrul unui eveniment "Palestina şi drepturile omului astăzi". El a vorbit pe larg despre conflictul israeliano-palestinian, apreciind că palestinienii ''nu au drepturi, iar restul lumii nu face nimic'', potrivit Agerpres .
824 de afisari


Leave us alone.
Victor Micea [utilizator], Sâmbătă, 3 noiembrie 2018, 10:54
-1/3
Roger Waters a fost candva un tanar muzician talentat cu idei de extrema stanga care il faceau interesant in context. Intre timp a imbatranit, talentul, s-a dus si a ramas doar un mos cu o ideologie agresiva care se pozeaza cu diversi tirani comunisti.
Artisti
Setalcott [utilizator], Sâmbătă, 3 noiembrie 2018, 13:26
-1/1
Un mare analist politic international se adauga mindrutocartarestilor.

http://inliniedreapta.net/care-este-adevarata-dictatura-din-america-de-sud/

http://inliniedreapta.net/monitorul-neoficial/ciprian-apetrei-plange-lumea-toata-in-brazilia-a-castigat-extrema-dreapta-suntem-si-noi-vigilenti-la-mana-a-doua/#comment-75985
inca 1 comentariu comenteaza