​Nadia Comăneci, superbă la aproape 57 de ani! Iată cât de bine arată.Peste trei săptămâni, Nadia Comăneci, una dintre cele mai mari sportive pe care le-a dat România, împlineşte 57 de ani. Recent, Nadia Comăneci a fost protagonista unei ședințe foto inedite. Ea a îmbrăcat mai multe haine neoetnice, create special pentru ea. „ Hainele neoetnice pe care le-am fotografiat le voi lua cu mine și abia aștept să le îmbrac la evenimentele importante la care voi participa, unul dintre ele fiind chiar New York Fashion Week. Ținutele cu influențe tradiționale românești mă aduc mai aproape de România mea dragă în orice colț al lumii m-aș afla“, a spus Nadia Comăneci, potrivitClick.

vedeteFoto: Colaj foto

Ce avere a adunat Ilie Balaci.Pentru calificarea cu Craiova în semifinalele Cupei UEFA, în anul 1983, Ilie Balaci a luat o sumă frumușică pentru acele vremuri. „Dacă nu mă-nşel, 40.000 de lei. Bani negri. N-aveau cum să fie oficial. Banii ăştia alerga Stroe şi-i făcea. Era interesant să ştiţi cum îi făcea, de unde îi făcea. Din vânzare de bilete, Dumnezeu ştie din ce”, spunea el într-un interviu. „Probabil îi duceam la CEC. Pe timpul ăla nu prea aveai ce să faci cu banii. Maşini străine n-aveai voie. Maşini aveam. Bucuria noastră era dacă puteam să ne schimbăm maşina în fiecare an”, mai afirma el, potrivitLibertatea.

Daniela Crudu de nerecunoscut din cauza operațiilor.Daniela Crudu este dependentă de operațiile estetice și nu ezită să treacă pragul cabinetului medicilor esteticieni ori de câte ori își dorește vreo îmbunătățire din bisturiu. Pe contul ei de socializare, Daniela Crudu a postat recent, două fotografii în care apare alături de un cunoscut medic estetician, în timp ce testează silicoanele. Mult mai mari decât cele puse în urmă cu aproape 10 ani. Nu doar bustul a trecut prin mâna medicilor, ci și fața ei a suferit retușuri. Atât de multe, încât a ajuns de nerecunoscut, potrivitCancan.

S-a aflat când va naşte Meghan Markle.S-a aflat pentru prima oară când va naşte Meghan Markle (37 de ani) la primăvară. Soţia prinţului Harry (34 de ani) va naşte între sfârşitul lui martie şi începutul lui aprilie. Ştirea că ducesa de Sussex este însărcinată a fost confirmată oficial la 15 octombrie. Anunţul a fost făcut la cinci luni de la nunta de vis a prinţului Harry cu Meghan. Cei doi soţi au ajuns în Fiji în cadrul primului lor turneu regal. La aeroportul Naosori din capitala Suva, Meghan purta cercei făcuţi cadou de Regina Elisabeta a II-a, bunica prinţului Harry, şi brăţară făcută cadou de prinţul Charles, socrul său, potrivitClick.

Înțelegerea secretă dintre Misha și Connect-R.Misha și Connect-R au reușit să țină departe de presă faptul că au divorțat, aspect aproape imposibil în zilele noastre, însă cu siguranță nu ar fi ajuns atât de departe cu secretul lor dacă cei doi nu ar fi făcut un pact. Conform Libertatea, înainte de a divorța la notar, artiștii au stat de vorbă și au decis cum este mai bine să facă astfel încât despărțirea lor să nu o afecteze pe Maya, fetița pe care o au împreună. Astfel, aceștia au decis să nu se afișeze în public cu noi cuceriri și să nu se vorbească de rău în interviurile acordate în presă. Așa se explică aparițiile lor extrem de cuminți și tăcerea amândurora pe tema despărțirii, potrivitUnica.