Călin Popescu Tăriceanu susține că remanierea Guvernului este, mai degrabă, problema PSD, la ALDE neavând „nicio dorință de schimbare”, fapt pe care i l-a transmis și „colegului Dragnea”, la o discuție de principiu, în urmă cu câteva săptămâni.

Dragnea si TariceanuFoto: Agerpres

Întrebat într-un interviu la Digi24 ce știe despre remaniere, Călin Popescu Tăriceanu a răspuns: „Nimic. Nu am discutat acest subiect în cadrul Coaliției. Am discutat în urmă cu câteva săptămâni, de principiu. I-am transmis colegului Dragnea că la ALDE nu am nicio dorință de schimbare”.

Liderul ALDE a precizat că a discutat cu Liviu Dragnea luni seară, iar șeful PSD l-a informat că luni va fi o sedință a conducerii PSD în care se va discuta despre remaniere.

CITEȘTE ȘI: Primele nume vehiculate pentru Cabinetul Dăncilă II. Tensiuni în coaliție: PSD ar vrea ministerul Energiei, ALDE l-ar păstra

CITEȘTE ȘI: Tăriceanu renunță la susținerea lui Tudorel Toader. Dragnea decide însă când pleacă din Guvern (surse)

Întrebat dacă ministrul Justiției, Tudorel Toader, mai are susținerea ALDE, Tăriceanu s-a declarat surprins de informația că acesta nu ar mai beneficia de sprijinul său.

„Nu știu de unde a apărut(informația că nu-l mai susțin-n.r.), pe mine mă surprinde. Nu pot să fac zi de zi declarații de susținere. Am declarat că ministrul Toader se bucură de susținerea noastră. Nu știu de unde a apărut această informație, o dezmint categoric”, a spus liderul ALDE.