Ministrul Justiției Tudorel Toader precizează că marți s-a întâlnit cu reprezentanții Sindicatului Grefierilor și dezminte informațiile apărute în spațiul public potrivit cărora ar fi vorbit despre eliminarea sa din guvern.

Tudorel ToaderFoto: Agerpres

”Astăzi am avut o întrevedere cu reprezentanții Sindicatului Grefierilor! Contrar celor afirmate în spațiul public, nu am făcut declarații cu privire la statutul de membru al echipei guvernamentale!, a scris ministrul Justiției, Tudorel Toader, pe Facebook.

Ministrul ar fi anulat întrevederea, transmițându-le sindicaliștilor că ”nu mă voi mai afla la frâiele ministerului", a relatat realitatea.net, în cursul dimineții.

”Va trebui să contramandăm întâlnirea pentru că nu mă voi mai afla la frâiele ministerului” a scris Tudorel Toader în mesajul obţinut de Realitatea TV. Mesajul venea în contextul în care Toader se află într-un concediu de odihnă până la sfârşitul săptămânii, cu excepţia zilei de miercuri când ministrul Justiţiei va prezenta rezultatele evaluării procurorului-şef, Augustin Lazăr.