Un bărbat de 50 de ani, din Murfatlar, județul Constanța, a fost arestat preventiv, fiind acuzat că a șantajat doi soți din oraș, cerându-le 200.000 de euro. Unul dintre ei, cetățean turc, căsătorit cu o româncă, a fost bătut.

Polițiștii din Constanța, sub coordonarea DNA Constanța, au făcut cinci percheziții la persoane bănuite că ar fi șantajat doi soți. Un bărbat a fost reținut și, ulterior, arestat.

„Din cercetări a rezultat că un bărbat, de 50 de ani, din orașul Murfatlar, ajutat de alți trei bărbați, ar fi comis faptele asupra a doi soți din localitatea Valu lui Traian, județul Constanța, pe care i-ar fi șantajat din luna februarie 2018, cerând diverse sume de bani, în cuantum de aproximativ 200.000 de euro. De asemenea, la data de 17 octombrie a.c., bărbatul în cauză l-ar fi agresat pe unul dintre soți, un bărbat, în vârstă de 40 de ani, cetățean turc, producându-i leziuni care au necesitat între 35 și 40 de zile de îngrijiri medicale”, arată, într-un comunicat transmis duminică, IGPR..

Surse apropiate anchetei au arătat că agresorul, Omer Memur, zis Iancu, este rudă prin alianță cu victima, Inanc Ibrahim Halil, care este cetățean turc, căsătorit cu o româncă.

Agresorul a fost reținut, iar ulterior, acesta a fost prezentat Tribunalului Constanța, care a dispus măsura arestării preventive pentru 30 de zile, fiind introdus în Arestul IPJ Constanța.