Echipajele ISU intervin, miercuri seară, pe Splaiul Independenței din Capitală, după ce o mașină a căzut în râul Dâmbovița. La fața locului au fost găsite două persoane conștiente, ele reușind să iasă singure la mal. O femeie a fost transportată la spital cu hipotermie, relatează Mediafax.

O mașină a căzut, miercuri seară, în râul Dâmbovița, pe Splaiul Independenței (zona Facultatea de Sport) din Capitală, informează Inspectoratul pentru Situații de Urgență București-Ilfov.

La fața locului, au fost găsite două persoane care au reușit să iasă singure la mal, ele fiind conștiente. O femeie în vârstă de 28 de ani, cu hipotermie, a fost transportată la Spitalul Universitar, mai arată sursa citată.

Acționează, la fața locului, scafandri, două echipaje SMURD și o autospecială de stingere.

Potrivit reprezentanților Brigăzii Rutiere, accidentul s-a produs în jurul orei 20:50, iar mașina era condusă de un șofer în vârstă de 37 de ani.

„Se deplasa pe Splaiul Independenței dinspre Pod Eroilor către Pod Grozăvești. Când a ajuns la Pod Cotroceni a efectuat virajul stânga către Șoseaua Cotroceni, moment în care a pierdut controlul asupra direcției de mers și a plonjat în râul Dâmbovița”, informează Brigada Rutieră.

Bărbatul a fost testat cu aparatul alcooltest, iar rezultatul a fost zero. În prezent, polițiștii efectează cercetări pentru a stabili împrejurările producerii accidentului.