Vânzarea Prima TV către compania care deține posturile Look TV se apropie de final, scrie Paginademedia.ro, informând că, la Adunarea Generală de marți, creditorii postului de televiziune au fost de acord cu vânzarea stației. Paginademedia.ro anunță și care este oferta pe care Cristi Burci o are pentru Prima TV: 22,4 milioane de lei (4,8 milioane euro).

Sigla Prima TVFoto: Facebook - PrimaTVRomania

Potrivit informațiilor prezentate de Paginademedia.ro, "administratorul judiciar a înregistrat o ofertă pentru achiziționarea tuturor activelor corporale și necorporale aparținând Prima Broadcasting Group". O vânzare "în bloc". Oferta, prin "negociere directă cu cumpărător identificat", este de 22,4 milioane de lei (4,8 milioane de euro, după cum punctează documentul).

Adunarea Generală a Creditorilor, care a avut loc marți, a fost de acord cu propunerea administratorului judiciar legată de oferta de vânzare.

Controlul asupra stației deținute în prezent de Cristian Burci urmează să fie preluat de Adrian Tomșa, proprietarul posturilor Look TV, după cum anunțase Paginademedia.ro în august. Astfel, în noua formulă, grupul lui Tomșa va opera posturile generaliste Prima TV, Look TV și Look Plus, canalul de business Profit și site-ul economic Profit.ro.