Autoritățile din India încearcă să prindă un tigru crede că a ucis cel puțin nouă persoane utilizând o armă neconventională: Koln Obsession Calvin Klein, potrivitThe Guardian.

TigruFoto: Max Pixel

Tigrul în vârstă de șase ani, care a fost numit T1, a atacat oamenii din Pandharkawada, un oraș din statul Maharashtra. Autoritățile au depus eforturi semnificative pentru a captura animalul, dar fără succes.

Puterea parfumului Obsession de a atrage felinele mari a fost testată pentru prima oară prin experimente la grădina zoologică Bronx din New York în 2003. Ingredientul cheie este o versiune sintetică a moscului secretat de zibete, un mic mamifer nocturn al cărui lichid glandular este apreciat pentru aroma sa puternică .

Parfumul a fost folosit pentru prima data de catre HS Prayag, un medic veterinar care studiază animalele carnivore mari.

Chanel 5 a fost, de asemenea, recunoscut pentru acest lucru, a spus el, "dar pentru că este mai scump, folosesc Obsession Calvin Klein".

El a spus că a sfătuit oficialii să vâneze felinele mari pulverizând parfumul pe capcanele lor. Cu toate acestea, el spune că pentru ca această metodă să dea rezultate, este important să se folosească parfumul original.