Liviu Dragnea a spus duminică la România TV că Dan Voiculescu are mare dreptate să ceară Guvernului și serviciilor secrete să verifice sursa de finanțare a unor site-uri de știri, iar Guvernul ar trebui să facă un proiect de lege pentru transparentizarea finanțării.

Liviu DragneaFoto: Hotnews

”Domnul Voiculescu are mare dreptate, cu privire la finanțarea externă a unor site-uri sau ONG-uri. De ce să nu ne permitem să discutăm despre asta? Ei clamează transaparența. Guvernul ar trebui să facă un proiect de lege privind transparentizarea finanțărilor și a modului în care sunt cheltuiți banii. Unele ONG-uri primesc bani din țară sau din străinătate. De ce să fie aceste lucruri ascunse?”, a spus Dragnea.

Dan Voiculescu a atras atenția într-o postare pe blogul său că anumite site-uri de știri, printre care G4Media și PressOne, fac parte dintr-un ”grup ocult” care ar avea ca scop ”susținerea unor interese ce doresc dezbinarea românilor”. Voiculescu atrage atenția Guvernului că acestea nu-și anunță transparent sursele de venituri și cere o atenție specială din partea Executivului și a serviciilor de informații.