Bill Cosby ar trebui să fie etichetat ca fiind un prădător sexual violent, deoarece are o tulburare mentală care îl face să aibă porniri nefirești îndreptate către femei care nu își dau acordul pentru a întreține relații sexuale cu el, a declarat un procuror în timpul audierii condamnării lui Cosby pentru 3 capete de acuzare pentru abuzuri sexuale, scriecnn.com

HotNews.roFoto: Hotnews

„Comportamentele (celor care comit abuzuri sexuale) sunt dincolo de controlul lor, iar ei sunt mânați să acționeze conform impulsurilor pe care le au. Este foarte probabil ca Bill Cosby să comită încă un abuz dacă i se oferă ocazia”, a declarat în instanță Kristen Dudley, psiholog și membru al Comitetului Evaluarii Criminalilor Care Comit Abuzuri Sexuale din Pennsylvania. Avocații care îl apără pe Cosby au contestat afirmațiile și au adus în discuție vârsta înaintată a inculpatului și faptul că acesta orbește.

Judecătorul Steven T. O’Neill nu a dat sentința cu privire la includerea lui Cosby pe lista prădătorilor sexuali. Dacă va fi inclus pe această listă, Cosby va trebui să fie înregistrat la poliția de stat și să participe la consiliere pentru cei care sunt prădători sexuali.