​Grigor Dimitrov, Kyle Edmund și David Goffin au adus primele trei puncte pentru echipa Europei în confruntarea cu echipa la Laver Cup. Dimitrov a trecut ușor de Tiafoe, în timp ce Edmund și Goffin s-au impus în super tie-break-uri împotriva lui Sock, respectiv Schwartzman.

Laver CupFoto: lavercup.com

Bulgarul Grigor Dimitrov, locul 7 ATP, a trecut fără probleme de Frances Tiafoe, scor 6-1, 6-4, în prima partida din ediția de anul acesta a Laver Cup, după o oră și șapte minute. Dimitrov a reușit patru break-uri, câte două pe set, spre deosebire de unul singur reușit de Tiafoe și a adus primul punct pentru echipa lui Bjorn Borg.

Britanicul Kyle Edmund, clasat pe locul 16 mondial, a avut o partidă mai grea cu americanul Jack Sock, scor 6-4, 5-7, 10-6, după o oră și 43 de minute și a dus scorul la 2-1 în favoarea sa în întâlnirile directe cu locul 17 ATP.

Belgianul David Goffin, locul 11 în circuitul ATP, a trecut într-o oră și 51 de minute de argentinianul clasat pe locul 14, Diego Schwartzman, scor 6-4, 4-6, 11-9 și a dus scorul la 3-0 pentru echipa Europei.

La dublu, Sock și Anderson au adus primul punct pentru echipa, după ce au învins echipa formată din Novak Djokovic și Roger Federer, scor (5)6-7, 6-3, 10-6.

Meciurile de sâmbătă din Laver Cup:

Alexander Zverev (5 ATP) vs John Isner (10 ATP)

Roger Federer (2 ATP) vs Nick Kyrgios (27 ATP)

Novak Djokovic (3 ATP) vs Kevin Anderson (9 ATP)

David Goffin (11 ATP)/Grigor Dimitrov (7 ATP) vs Jack Sock (17 ATP)/Nick Kirgios (27 ATP)

Tot ce trebuie să știi despre Laver Cup.

Vezi aici rezumatul partidei dintre Grigor Dimitrov și Frances Tiafoe:

Vezi aici rezumatul partidei dintre Kyle Edmund și Jack Sock:

Vezi aici rezumatul partidei dintre David Goffin și Diego Schwartzman: