Filiala PSD Mureș a decis susținerea lui Liviu Dragnea la conducerea partidului. PSD Satu Mare dezaprobă tensiunile din PSD şi solicită celor din conducerea centrală a partidului ”să nu-şi bată joc” de cei care au avut încredere în PSD, relatează Mediafax.

Vasile GligaFoto: Camera Deputatilor

Potrivit unui comunicat transmis de PSD Mureș, semnat de președintele Vasile Gliga, membrii Biroului Permanent Județean al PSD Mureș s-au reunit în ședință alături de primarii PSD din județ și toți participanții la ședință au hotărât susținerea lui Liviu Dragnea la conducerea PSD ”pentru binele românilor, binele României și aducerea la îndeplinire a programului de guvernare”.

La rândul său, președintele PSD Satu Mare, Aurelia Fedorca, a publicat pe Facebook un comunicat potrivit căruia Comitetul Executiv Județean al PSD Satu Mare, ”întrunit miercuri seara în formulă statutară, își exprimă îngrijorarea și dezaprobă tensiunile din PSD şi solicită colegilor din conducerea centrală să nu-şi bată joc de cei care ne-au acordat încrederea pentru că nu ne vor ierta.

Considerăm că prioritară ar trebui să fie guvernarea în folosul României şi a românilor!”.

”Problemele identificate în scrisoare de colegii noştri trebuie discutate obligatoriu în CEX şi toți cei care spunem că vrem binele partidului trebuie să analizăm şi să găsim soluții în consens.Toate atacurile și disensiunile publice între membrii PSD cu funcții de conducere de la București nu fac altceva decât să șubrezească guvernarea și încrederea pe care ne-au acordat-o românii cu un vot covârşitor. Ne exprimăm speranța că în cadrul CEx-ului de vineri va fi găsită înțelepciunea necesară pentru detensionarea situației, pentru a ne putea axa pe guvernare. Să fim uniți şi să spunem stop comportamentului de pe urma căruia câștigă cei care vor să ne destabilizeze de când am ajuns la guvernare”, se arată în postarea Aureliei Fedorca.