Motivul pentru care o stewardesă a fost concediată după ce a fost cerută în căsătorie, în timpul zborului. O stewardesă, angajată a companiei Chian Eastern Airlines, a fost concediată la câteva luni, după ce a fost cerută în căsătorie în timpul unui zbor. La 30 minute după ce avionul a decolat, iubitul tinerei a îngenuncheat și a cerut-o în căsătorie. Stewardesa a acceptat propunerea, iar pasagerii au aplaudat momentul emoționant, însă, după câteva luni, femeia s-a trezit fără loc de muncă. Compania și-a motivat decizia prin faptul că femeia și-a neglijat sarcinile și pasagerii, potrivitStirile ProTv.

faze tariFoto: Colaj foto

Cazul ”Elodia” de la capătul lumii. Geoffrey Adams le-a spus anterior polițiștilor că pe 22 noiembrie 1973, la ora 7.00, s-a trezit și și-a găsit soția îmbrăcată și cu valizele făcute. Aceasta i-ar fi spus că nu mai vrea să-l vadă nici pe el, nici pe copii și s-ar fi urcat într-o mașină condusă de o femeie pe care el n-o știa.Bărbatul n-a reclamat dispariția femeii la vremea respectivă. Cea care a făcut-o a fost mama lui Colleen, la aproximativ o lună de la dispariție. Abia în 1979, cazul a fost introdus pe lista posibilelor crime. „Sper că e bine și că se bucură de viață”, a spus ieri Geoffrey Adams. Când i s-a spus că poliția îl consideră suspect, Adams a replicat: „Toți soții sunt suspecți”. Întrebat dacă a ucis-o, Adams a spus ferm: „Nu. N-am făcut-o”, potrivitLibertatea.

O companie americană vine cu o soluţie inedită care ne poate aduce maşinile zburătoare. Deşi maşinile zburătoare merg perfect în filme şi în alte scenarii ştiinţifico-fantastice, realitatea aduce o sumedenie de impedimente acestei inovaţii tehnologice. Una dintre aceste impedimente este obţinerea echilibrului sensibil între echiparea vehiculelor cu o baterie suficient de puternică pentru a fi utilă şi o baterie suficient de uşoară pentru a nu îngreuna întregul vehicul. Acum, o companie din California vine cu o soluţie extrem de simplă şi practică care deja se foloseşte în oraşe pentru vehicule convenţionale precum troilebuzele. Karman Electric propune legarea maşinilor zburătoare de reţeaua electrică. Conform Wired, cei de la companie au început deja testarea conceptului cu drone, potrivitDescopera.

Un tânăr beat a furat maşina vecinei şi a produs 2 accidente. Ce făcea când l-au prins poliţiştii. Un tânăr de 28 de ani din Brașov este în mare încurcătură după ce s-a urcat la volanul unei mașini furate, fără permis de conducere și băut. În cursa lui nebună, a ajuns pe celălalt sens de mers și a lovit un autoturism care circula regulamentar, pe care l-a proiectat într-un alt vehicul. Iar lucrurile nu s-au oprit aici. Bărbatul a fugit de la locul accidentului și a reușit să intre în alte trei autovehicule parcate pe marginea drumului, după care a lovit zidul unei case, potrivitStirile ProTv.

Tânără cu handicap, jignită după ce a ajuns în finala Miss Italia. Replica ei este genială. Chiara Bordi este o tânără cu handicap, în vârstă de 18 ani, care a fost taxată aspru de anumite persoane din mediul virtual pentru îndrăzneala de a participa la un concurs de frumusețe, în ciuda faptului că poartă o proteză la picior.Chiara Bordi nu s-a lăsat doborâtă de aceste răutăți și le-a dat o replică pe măsură celor care au insultat-o, motivându-și participarea la concurs. Tânăra a explicat că și-a dorit să arate tuturor faptul că viața e frumoasă chiar și atunci când treci prin drame care lasă semne toată viața. “Mie imi lipseşte un picior, dar vouă o inimă şi un creier”, a răspuns Chiara, potrivitUnica.