Ministrul Agriculturii, Petre Daea (PSD), a declarat miercuri, pentru Mediafax, întrebat despre scrisoarea anti-Dragnea că nu vrea să discute despre acest subiect pentru că se concentrează pe rezolvarea problemelor din agricultură.

Petre DaeaFoto: Agerpres

„Nu discut, am alte probleme de rezolvat. În țara asta am alte probleme de rezolvat în portofoliul meu de ministru, pe ele mă concentrez, ca să rezolv problemele din agricultura țării românești”, a comentat Daea.

Scrisoarea contestatarilor din PSD, de care se vorbește de o săptămână, conține 19 puncte, primul dintre ele fiind legat de demisia lui Liviu Dragnea din funcțiile de președinte PSD și al camerei Deputaților. Scrisoarea e semnată de trei membri: Gabriela Firea, Paul Stănescu și Adrian Țuțuianu.

"Să facem o analiză a situației actuale a PSD și am propus un număr de 18 măsuri pe care trebuie să le luăm în perioada următoare. Cred că dincolo de persoane este foarte important să avem în vedere interesele României. Am mediat mult. Textul prezentat e convenit cu toți semnatarii acestei scrisori. Textul așa cum îl vedeți este unul acceptat de toți. Veți vedea la CEX numărul semnatarilor. Nu vreau să vin eu cu un număr", a declarat Adrian Țuțuianu, al cărui nume apare la finalul scrisorii ca făcând parte din comitetului de inițiativă.