Mesajul opoziției din PSD către liderii din teritoriu: Imaginea lui Dragnea e toxică, trebuie un pas în spate / El ar putea însă să desemneze un interimar, printre variante fiind Neacșu și Dăncilă (surse) - Hotnews Mobile
1 € 4,7607 1 USD 4,1939joi 21 mar 2019

Mesajul opoziției din PSD către liderii din teritoriu: Imaginea lui Dragnea e toxică, trebuie un pas în spate / El ar putea însă să desemneze un interimar, printre variante fiind Neacșu și Dăncilă (surse)

de L.P. Vineri, 14 septembrie 2018, 13:40
- a A+
Imagine
Tabăra nemulțumiților din PSD încearcă să-i convingă pe liderii din teritoriu că Liviu Dragnea trebuie să facă un pas înapoi, în condițiile în care imaginea sa a devenit toxică pentru partid, propunând ca alternativă o conducere colectivă coagulată în jurului unui om propus sau ales de Dragnea, printre variantele vehiculate fiind Marian Neacșu sau chiar actualul premier, Viorica Dăncilă, au declarat pentru HotNews.ro surse social-democrate.Opoziția internă, grupată în jurul lui Paul Stănescu, Niculae Bădălău și Mihai Tudose, încearcă să-i convingă pe liderii județeni că nu vor puterea pt ei, ci doresc "binele partidului", potrivit surselor citate.

Surse social-democrate au explicat pentru HotNews.ro că tabăra Stănescu-Bădălău-Tudose le transmite liderilor din teritoriu că Liviu Dragnea trebuie sa facă un pas in spate și că poate, până la un eventual congres, să-și aleagă pe cine lasă interimar.

Printre variantele vehiculate - Marian Neacșu sau chiar Viorica Dăncilă, alături de o conducere colectivă, ar putea fi o alternativă care sa conducă partidul până la alegerea unei noi conduceri.

Aceștia mai spun că imaginea lui Dragnea este "toxică" pentru partid iar asocierea acestuia cu o OUG pentru grațiere și amnistie a condus la scăderea partidului în sondaje.
3884 de afisari


...
a.nonim [utilizator], Vineri, 14 septembrie 2018, 14:09
+6/6
"asocierea acestuia cu o OUG pentru grațiere și amnistie a condus la scăderea partidului în sondaje...". Problema e ca liderii din teritoriu exact asta vor. Ii doare undeva de Dragnea, le vor pentru ei. E o simplificare grosiera ideea ca totul se face pentru Dragnea, in realitate sunt sute de baroni locali, primari, consilieri samd, care asteapta momentul in care vor putea lua spaga fara teama de a fi acuzati de abuz in serviciu. Dragnea, dupa ce termina treaba murdara, va fi scos tap ispasitor si aruncat la gunoi (ca orice alt fost lider PSD). Toata lumea stie asta in afara de el. Dar pana atunci au nevoie de el si-l vor sustine.
Pe Dăncilă?
Bubico [utilizator], Vineri, 14 septembrie 2018, 15:44
+3/3
Pe asta să o pună șefă la PSD? Mai bine la popotă!
inca 4 comentarii comenteaza