Asta e sportul care te scapă de depresie! Yoga este o știință foarte exactă, știința relaxării, prin yoga ne putem relaxa, putem echilibra sistemul respirator, șirea spatelui, hormonală și dacă toate sunt echilibrate intrăm într-o stare de bine, de meditație, de relaxare, celulele sunt regenerate. Este bine să facem yoga de 3 ori pe săptămână, de două ori este de menținere, iar din nou înseamnă mai mult decât nimic. Oamenii stresați au tendința de a controla tot în jur, situații, pe alții, prin yoga învățăm să lăsăm controlul deoparte și să obținem o încredere și o fluiditate și astfel putem adapta orice situație. Acesta este unul dintre beneficiile când facem yoga, ne învață să ne trăim viața cu armonie și cu zâmbetul pe buze, să scăpăm de depresie și de stresul de la serviciu, potrivitFaceți clic pe health.

utileFoto: Colaj foto

Tiroidita autoimună: când este necesară tratamentul? Boala poate îmbăta mai multe forme putând duce la hormonale dysfuncționale, de la hipertiroidism la hipotiroidism. Între acești doi poli există o formă numită "autoimună de tiroidită cu eutrofie", în care interferența dintre sistemul imun și tiroidă nu a determinat încă modificări semnificative ale secreției de hormoni tiroidieni și nu apar dysfuncții hormonale. În această situație nu se recomandă tratamentul, ci numai urmărirea stării pacientului. În cazul în care boala se manifestă cu hipertiroidie sau hipotiroidie, se recomandă tratamentul specific de formă de evoluție, potrivit Ziarului de Iași.

Cum se consumă castanele și ce beneficii au.Castana conține tot atâta vitamina C cât lămâia. Nutritivă și calorică, făina de castan conține 75% glucide. Castanele furnizează vitamine (B, C, E), minerale (mangan, potasiu, calciu, magneziu, fosfor, sodiu, fier, cupru) și fibre. Se numără printre fructele cele mai bogate în potasiu. Cât privește magneziul, castanele coapte conțin mai mult decât cele crude. Manganul previne acțiunea de lovitură a radicalilor liberi și se găsește în numeroase enzime, proteine ​​care joacă un rol esențial în reacțiile biochimice care au loc în organismul uman, potrivit Descopera.

Lăptișor de matcă: beneficii pentru organism.Lăptișorul de matcă deține aproape toate substanțele nutritive necesare organismului și este singura sursă naturală de acid 10-HDA și acetilcolină, substanțe nutritive esențiale pentru corpul uman, dar imposibil de sintetizat de acesta. În stare pură, lăptișorul de matcă arată ca o cremă vâscoasă alb-galbuie, cu aspect de lapte condensat, acrișor și ușor astringent, cu miros caracteristic. Specialiștii de la Albeena cred că nu trebuie să lipsească țapul de la regimul nostru de viață, potrivit CSID.

Cum se tratează corect infecțiile urinare. Dacă le ignorați, consecințele sunt grave.Infecțiile urinare sau cistitele, cum sunt cunoscute populare, sunt declanșate de acțiunea unei bacterii asupra tractului urinar. Semnele lor pot fi recunoscute cu ușurință, iar imediat ce observăm e bine să mergem la doctor Sunt mult mai frecvente la femei din cauza factorilor anatomici, dar nici bărbații nu sunt feriți de ele. În general, primele semne pe care le observăm sunt disconfortul sau durerea urinară, senzația imperioasă de urinare, creșterea frecvenței micțiunilor, senzația de oboseală sau durerea în regiunea suprapubiană, explică doctorul specialist în infecția bolnavilor Andrei Rogoz, potrivit Doctorul zilei.