Angajații unui McDonald’s, filmați în timp ce fugăreau un șobolan prin restaurant. În imagini, angajații sunt surprinși alergând după rozătoare cu mături, încercând să o scoată din restaurant. Potrivit unui reprezentant al fastfood-ului, Protecția Consumatorului a fost anunțată imediat după incident. “Un șobolan a intrat în restaurantul nostrum, însă angajații au acționat rapid și s-au asigurat că vizita sa a fost foarte scurtă. A fost dat afară fără a fi rănit. Igiena este esențială pentru afacerea noastră”, a declarat reprezentantul fastfood-ului, potrivitStirile ProTv.

faze tariFoto: Colaj foto

Cele mai ciudate locuri de muncă din lume. Ce salariu primești ca să dormi. În Marea Britanie Asociația Internațională de Parfumuri angajează persoane care să miroasă transpirația. Aceștia primesc 39.000 de lire sterline pe an, iar sarcina lor este cea de a testa cele mai recente produse care combat transpirația și prin urmare trebuie să miroasă persoane care au folosit aceste produse și apoi au făcut efort fizic timp de o oră. Cei mai mulți dintre noi cred că nu reușesc să doarmă suficient de mult, dar NASA angajează persoane care să doarmă cât mai mult. Voluntarii sunt plătiți până la 12.000 de lire sterline pentru a dormi timp de 70 de zile consecutiv, astfel încât oamenii de știință să poată studia efectul diferitelor presiuni ale aerului asupra corpului uman, potrivit Libertatea.

Au dezgropat o oală veche de 800 de ani, plină cu seminţe. Când au văzut ce a răsărit, au îngheţat! Vasul, vechi de aproximativ 800 de ani, era el însuşi un obiect extrem de valoros. Arheologii au stabilit că vasele de lut erau folosite, în vremea aceea, la depozitarea şi păstrarea seminţelor diverselor plante. Mai mulţi studenţi au făcut un experiment şi au decis să planteze seminţele, curioşi să afle ce secret ascundeau în coajă. Nu mică le-a fost mirarea când au văzut că, după câteva zile, din pământ au început să iasă roadele muncii lor... Le-au studiat şi au ajuns la concluzia că seminţele erau seminţe de dovleac. Şi nu orice fel de dovleac, ci un soi care dispăruse de secole, potrivitRealitatea.

Au promis că îi conservă întregul corpul, însă au criogenat doar capul. Restul corpului a fost incinerat şi trimis fiului. Un bărbat a dat în judecată o companie de criogenie deoarece nu a reuşit să conserve întrgul corp al tatălui său. Compania i-a criogenat bărbatului doar capul, iar restul corpului, decapitat, a fost incinerat, iar cenuşa a fost expediată apoi către fiul său. Conform Science Alert, bărbatul a murit la 90 de ani şi avea o brăţară la mână ce indica faptul că trebuie conservat criogenic după moarte. Însă lucrurile nu au funcţionat conform planului. Bărbatul a murit vineri, însă compania pe care a angajat-o pentru conservare nu a putut fi contactată pe parcursul sfârşitului de săptămână, potrivitDescopera.

Depozitul vândut cu peste 1.2 milioane de dolari! Secretul e ascuns în interior. Dacă exteriorul te lasă rece, stai să vezi cum arată înăuntru. Vei înțelege imediat de ce proprietatea a fost supranumită "cea mai cool locuință din oraș". Depozitul a fost construit în 1950. Rămâne neoservat atunci când treci pe lângă el, însă odată ce ai pășit în interior rămâi fără cuvinte. Este dovada concretă că orice loc poate fi transformat într-o locuință extraordinară. Proprietatea cu două dormitoare a fost decorată într-un stil neconvențional: are pereți vintage, pardoseală din beton, iar grinzile din oțel au fost lăsate la vedere, scrieClick pentru femei.