Tăriceanu îi răspunde lui Dragnea pe tema suspendării președintelui: UDMR nu susține și numeroși membri PSD au rezerve, ca să nu spun mai mult - Hotnews Mobile
1 € 4,7607 1 USD 4,2327luni 22 apr 2019

Tăriceanu îi răspunde lui Dragnea pe tema suspendării președintelui: UDMR nu susține și numeroși membri PSD au rezerve, ca să nu spun mai mult

de DG Marţi, 28 august 2018, 16:27
- a A+
Imagine
Președintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, a declarat, referitor la o eventuală suspendare a președintelui Klaus Iohannis invocată de Dragnea, că, din câte știe, UDMR nu susține un astfel de demers și sunt numeroși membri PSD care au rezerve. El a adăugat că o astfel de ipoteză trebuie evaluată și că nu are nimic de completat față de poziția exprimată deja de ALDE pe această temă."Acest subiect l-am auzit evocat în trecere într-o emisiune tv (...) Departamentul de comunicare al ALDE a avut o poziție atunci, nu a apărut nimic nou care să ne oblige să avem altă poziție. Cei care doresc să lanseze un astfel de subiect trebuie să facă un calcul foarte simplu- care este baza de susținere în Parlament a unui astfel de demers. Din câte știu, UDMR nu subscrie și sunt numeroși membri PSD care au rezerve, ca să nu spun mai mult. Cred că trebuie făcută o evaluare", a fost reacția lui Tăriceanu.

Liviu Dragnea a susținut pe 21 august la Antena 3 că își dorește suspendarea președintelui Iohannis, însă vrea să vadă și ce spune Călin Popescu Tăriceanu. "Dacă vrem să-l suspendăm, îl suspendăm, pur și simplu. Eu aș vrea. Să vedem dl. Tăriceanu".

Șeful PSD l-a acuzat pe președintele Klaus Iohannis că a încurajat protestele violente, acuzândul că, alături de opoziție, vrea să-și instaleze propriul guvern prin violență.

6019 afisari


oooops
liviu_ [utilizator], Marţi, 28 august 2018, 16:45
+22/22
probleme in paradis?!
nu se inteleg penalii asupra spagii?!
DOMNUL
dincannes [utilizator], Marţi, 28 august 2018, 20:32
+13/13
… TARICEANU se pregateste pentru viitoarele aliante de dreapta !
inca 2 comentarii comenteaza