Operatorul de servicii medicale MedLife a anunțat marți că a finalizat achiziția platformei sfatulmedicului.ro, hub de informații medicale, scrie Mediafax. Valoarea tranzacției nu a fost anunțată. Înființat în urmă cu 15 ani, sfatulmedicului.ro înregistrează o medie lunară de peste 3,2 milioane de utilizatori unici, respectiv peste 12 milioane de afisări. Adițional serviciului de informare, utilizatorii accesează pe această platformă serviciul de autoevaluare medicală și interpretarea online a analizelor.

Mihai MarcuFoto: MedLife

„Ca urmare a acestei tranzacții, Sfatulmedicului.ro va păstra echipa care a derulat proiectul în toți acești ani, iar pentru a păstra independența și imparțialitatea față de piață, managementul va fi integral independent de MedLife și de actualii administratori”, anunță MedLife într-un comunicat.

MedLife este unul dintre cei mai mari furnizor de servicii private de sănătate din România, în funcție de cifra de afaceri, operând o reţea de clinici, o reţea de laboratoare medicale, spitale generale şi specializate şi are o bază importanyă de clienţi pentru Pachete de Prevenţie în Sănătate din ţară. Acțiunile emise de MedLife SA sunt admise la tranzacționare pe piața reglementată la vedere administrată de Bursa de Valori București, Categoria Premium, având simbolul de tranzacționare ″M″. Începând cu 2009, Grupul MedLife a deschis sau a achiziționat peste 83 de unități medicale