Ordinul de intervenție în forță a Jandarmeriei în Piața Victoriei a fost dat de Prefectul Capitalei, Speranța Cliseru, fostă consilieră a Gabrielei Firea - Hotnews Mobile
1 € 4,6975 1 USD 4,1192sâmbătă 19 ian 2019

Ordinul de intervenție în forță a Jandarmeriei în Piața Victoriei a fost dat de Prefectul Capitalei, Speranța Cliseru, fostă consilieră a Gabrielei Firea

de C.D. Sâmbătă, 11 august 2018, 11:21
- a A+
Imagine
Jandarmii au primit ordin de la prefectul Capitalei să intervină în forță în Piața Victoriei la ora 23.11, au anunțat, sâmbătă, reprezentanții instituției. Prefectul Capitalei este ​​Speranța Cliseru care a fost numită temporar, prin detașare, în iulie. Speranța Cliseru este cunoscută ca fiind mâna dreaptă a primarului Gabriela Firea, ocupând anterior numirii ca prefect funcția de consilier personal al acesteia.Jandarmii au primit ordin de la prefectul Capitalei să intervină în forță în Piața Victoriei la ora 23.11, au anunțat, sâmbătă, reprezentanții instituției, care au mai precizat că au fost deschise 8 dosare penale, până acum.

"S-a acționat în primă faze cu gaze, cu spray iritant, lacrimogen și ulterior s-au executat somațiile legale, respectiv cele trei semnale luminoase care anunțau intervenția în forță. Au fost date în conformitate cu normele, pentru atenționarea oamenilor. Conform prevederilor în vigoare, prefectul este cel care aprobă intervenția în forță a jandarmilor. Aseară, pe baza informațiilor existente și a comportamentului agresiv a unei părți din cei aflați în piață, Jandarmeria a primit aprobare să intervină în forță la ora 23.11. Este ordinul de intervenție semnat de prefectul Capitalei. Din acel moment, s-au luat măsuri gradual astfel încât să se evacueze zona", a declarat, sâmbătă dimineață, Marius Militaru, șef Serviciu Comunicare Jandarmeria Română.

Prefectul Capitalei este ​​Speranța Cliseru care a fost numită temporar, prin detașare, în iulie. Speranța Cliseru este cunoscută ca fiind mâna dreaptă a primarului Gabriela Firea, ocupând funcția de consilier personal al acesteia.

Până să ajungă la Primăria Capitalei, Speranța Cliseru a fost administrator public al orașului Voluntar, care îl are ca primar pe Florentin Pandele, soțul Gabrielei Firea. Ulterior, Gabriela Firea a numit-o membru în consilii de administrație la societățile nou înființate: Compania Municipală Pază și Securitate București S.A și Compania Municipală Dezvoltare Durabilă București SA.

În plus, anul trecut, Speranța Cliseru a fost numită administrator provizoriu în Consiliul de Administrație al RATB.

Când a fost numită consilier al lui Firea, în 2016, Cliseru figura că administrator public al orașului Voluntari. Anterior, Speranța Cliseru a fost director general al firmei Green City Voluntari S.A, director executiv în Primăria Voluntari, prefect de Ilfov, Administrator Public la Voluntari, consilier parlamentar pentru Gabriela Firea, dar și director general al trustului de presă Cuget Liber din Constanța.
7707 afisari


Da
mitg [utilizator], Sâmbătă, 11 august 2018, 11:22
+37/39
Nu exista dubii ca a fost opera lui livache orchestrat de animalele de companie numit dandarmeria.
Omul de casă al familiei Pandele-Firea
Zummm [utilizator], Sâmbătă, 11 august 2018, 11:28
+28/30
Intrebarea este cine a fost intermediarul ei, Firea sau Pandele ? Ca bisnitarul cu mustata sigur a fost.
inca 20 de comentarii comenteaza