Jandarmeria: Structurile MAI analizează filmările pentru a-i identifica pe cei care au furat armele jandarmilor - Hotnews Mobile
1 € 4,7607 1 USD 4,1939miercuri 20 mar 2019

Jandarmeria: Structurile MAI analizează filmările pentru a-i identifica pe cei care au furat armele jandarmilor

de V.M. Sâmbătă, 11 august 2018, 1:10
- a A+
Imagine
Toate structurile Ministerului de Interne au fost mobilizate pentru identificarea celor care au furat armele celor doi jandarmi loviți de către mai mulți protestatari prezenți în Piața Victoriei, informează Jandarmeria Capitalei, precizând că procurorii se vor ocupa de caz, scrie Mediafax.Jandarmeria Capitalei precizează că structurile Ministerul Afacerilor Interne s-au mobilizat pentru a identifica persoanele care au furat armele jandarmilor loviți de mai mulți protestatari, la mitingul din Piața Victoriei. În prezent, sunt analizate imaginile care surprind momentele respective, pentru a fi depistați protestatarii. Sursa citată nu a precizat, însă, ce fel de arme au fost sustrase de către manifestanți.

"Cazul va fi preluat de Parchetul competent. Facem apel la toți cetățenii care au informații să anunțe poliția română", informează reprezentanții Jandarmeriei Capitalei.


Jandarmeria Română informează că unul dintre jandarmii loviți de mai mulți protestatari în Piața Victoriei este internat la Spitalul Floreasca din Capitală , cu suspiciunea de fractură la coloana cervicală. Este vorba despre o femeie jandarm.

Femeia ce făcea parte din forțele de ordine ale Jandarmeriei și care a fost lovită de mai mulți protestatari a fost internată la Unitatea Primire Urgențe a Spitalului Floreasca, cu un traumatism - suspiciune de fractură la coloana cervicală, informează Jandarmeria Română. Ea a fost prinsă în mulțime alături de un alt coleg, ei fiind loviți de mai mulți protestatari. Alți protestatari au intervenit, însă, și au făcut scut, pentru a-i apăra pe cei doi.

Jandarmii au intervenit în forță, vineri seara, cu gaze lacrimogene și tunuri de apă , în Piața Victoriei, pentru a dispersa protestatarii aflați în fața sediului Executivului.

Până la acest moment, 247 de persoane prezente la mitingul din Piața Victoriei au avut nevoie de îngrijiri medicale, între care nouă jandarmi. Dintre persoanele asistate, 16 au fost transportate la spital, patru fiind jandarmi.

În Piața Victoria, au existat, în mod repetat, ciocniri violente între manifestanţi şi forţele de ordine. Protestatarii au forțat gardurile, au aruncat în același timp și cu pietre, sticle și alte obiecte către jandarmi, iar aceștia au intervenit cu spray-uri, gaze lacrimogene și, ulterior, și cu tunuri de apă.
1805 afisari


Ajutati mai oameni buni
Ord [utilizator], Sâmbătă, 11 august 2018, 1:17
+14/18
jandarmeria sa-si gaseasca armele de foc. Arme de foc la un protest??? Bai sunteti normali? Si cine sa le gaseasca, ca aia din piata nu vad de la lacrimogene....
acu faceti apel la cetateni??
pepper89 [utilizator], Sâmbătă, 11 august 2018, 1:35
+7/7
cand le dati cu bombe, cu lacrimogene, au gauri in picioare unii, cand premeditati cu o zi inainte o intrare in forta in multime la ordinele condamntului si a slugii carmen, nu v-ati mai gandit la cetateni??
cand dati cu gaze in femei fara motiv, si bateti oameni cu mainile ridicate, nu va mai ganditi la cetateni??
In loc sa scoateti provocatorii din multime, stati si asteptati sa respectati planul dinainte stabilit, de a pune bata pe cetatenii neviolenti??

sa va dam la M* ba jandarmilor, nu mai aveti credibilitate. Sper sa puna Iohannis armata pe voi, ca o meritati.
N vdm in piata, mai multi!!
inca 13 comentarii comenteaza