Jandarmeria face apel către protestatari: Cei care vin în Piața Victoriei să nu vină însoțiți de copii - Hotnews Mobile
1 € 4,7560 1 USD 4,2421miercuri 24 apr 2019

Jandarmeria face apel către protestatari: Cei care vin în Piața Victoriei să nu vină însoțiți de copii

de V.M. Vineri, 10 august 2018, 19:46
- a A+
Imagine
Jandarmeria Română face apel, vineri, către protestatarii din Piaţa Victoriei să se delimiteze de grupurile care provoacă violenţe, iar cei care vor să vină în fața Guvernului să nu fie însoţiţi de copii, anunță Mediafax."Vă rugăm să vă delimitați de grupurile care provoacă violență! Pentru siguranța voastră și a tuturor! Un grup de oameni poate denatura complet scopul unui protest anunțat inițial, pe rețelele de socializare, ca fiind unul pașnic", este mesajul postat de Jandarmeria Română pe pagina de Facebook a instituției .

Jandarmii le recomandă celor care vor să se alăture protestatarilor să nu vină însoţiţi de copii.

"Recomandăm celor care intenționează să se alăture protestatarilor din Piața Victoriei să nu vină însoțiți de copii. Demersul nostru vine ca urmare a violențelor înregistrate în ultimele ore. Facem, în continuare, apel la calm! Respectăm dreptul tuturor celor care doresc să protesteze pașnic! Respectăm, în egală măsură, dreptul celor care nu doresc să protesteze! Suntem și rămânem în slujba cetățenilor! Singura noastră preocupare este liniștea voastră, a tuturor și nu vom ezita să o restabilim ori de câte ori ea este tulburată", transmite Jandarmeria Română.

1411 afisari


“Respectam”
mitg [utilizator], Vineri, 10 august 2018, 19:53
+3/5
Dandarmeria “respecta decat” ce zice iubitelul daddy prin intermediului stimatei doamne microfon dan.
totusi....
Dedalus [utilizator], Vineri, 10 august 2018, 20:07
+3/5
Daca altfel nu se poate, poate ca o idee ar fi auto-gruparea celor cu copiii.

Tin sa spun ca orice cetatean care recurge la violenta, indiferent de motiv, cand stie ca de fata sunt copii, este un om rau, fara inima.
inca 3 comentarii comenteaza