UPDATE Patru morți în urma unui schimb de focuri la Fredericton, în estul Canadei - Hotnews Mobile
1 € 4,6670 1 USD 4,0662marţi 23 oct 2018

UPDATE Patru morți în urma unui schimb de focuri la Fredericton, în estul Canadei

de R.M. Vineri, 10 august 2018, 15:07
- a A+
Imagine
Patru persoane, dintre care doi polițiști, au fost împușcate mortal vineri într-un schimb de focuri care a avut loc vineri într-un cartier rezidențial din orașul canadian Fredericton, un suspect fiind arestat, scrie AFP.


"Am arestat un suspect. Putem confirma că nu mai există o amenințare pentru public", a precizat poliția.

Potrivit televiziunii publice CBC, focurile de armă au răsunat într-un cartier rezidențial din acest oraș cu aproape 60.000 de locuitori.

Robert DiDiodato, un locuitor din cartier intervievat de CBC, a povestit că a auzit zgomote de "petarde" în jurul orei 7,00 dimineața.

În seara de 22 iulie, un bărbat a deschis focul pe o arteră animată din Toronto, ucigând o tânără de 18 ani și o fetiță de 10 ani și rănind alte 13 persoane.

Atacul a fost revendicat de gruparea Stat Islamic dar poliția a afirmat că nu are nicio probă care să conducă la această idee.

1958 de afisari


.
Ingwar [utilizator], Vineri, 10 august 2018, 16:18
+1/1
recent arabia sudita cerea scuze de la guvernul canadian care a criticat-o pentru lipsa drepturilor omului, sa fi fost oare o razbunare a sauditilor ? am auzit ca in tarile arabe nu exista sistem judecatoresc si ca omul poate fi omorit cu pietre de catre multime in caz ca isi face o coafura mai moderna sau poarta haine din west, nu stiu cit e de adevarat dar suna penibil
comenteaza