​Cel mai împătimit jucător caută Pokemoni cu 11 telefoane.Chen San-yuan în vârstă de 70 de ani, din Taiwan, petrece, zilnic, până la 20 de ore la rând să caute nişte creaturi imaginare. Bărbatul este cel mai împătimit jucător de Pokemon Go. Acesta este un joc video pentru telefoanele mobile care presupune căutarea unor creaturi imaginare numite Pokemoni. Disperat să prindă cât mai multe astfel de creaturi, bărbatul le caută cu 11 telefoane inteligente, potrivitClick.

Faze tariFoto: Colaj foto

Un copil de 10 ani surprins în timp ce conducea un BMW pe străzile din Târgovişte, după ce mama lui i-a încredinţat maşina.Înregistrarea a devenit virală pe reţelele sociale. Poliţia a deschis în acest caz un dosar penal şi a descoperit că mama a fost cea care i-a permis minorului să se urce la volan. Deşi imaginile sunt mai vechi, au devenit recent virale pe Internet. Bărbatul care a surprins imaginile a sesizat poliţia că un minor a condus maşina pe o stradă din Târgovişte şi că o persoană l-a agresat fizic atunci când a încercat să ceară explicaţii, potrivitGandul.

Cele mai amuzante atacuri ale hackerilor din toate timpurile.În 2011, serviciul secret de securitate MI6 din Marea Britanie a ales o metodă mai puțin obișnuită de a lupta împotriva site-urilor teroriste. Astfel, ei au înlocuit informațiile cu privire la construirea de bombe de pe un site al-Qaeda cu rețete de prăjituri. Cei curioși cu privire la bombe se puteau bucura de rețete luate direct din cartea prezentatoarei TV Ellen DeGeneres, „Best Cupcakes in America”, potrivitPlaytech.

Un șofer a primit 33 de amenzi în aceeași zi. Măsura luată de firma care i-a inchiriat mașina.Unui şofer britanic i-a fost confiscat paşaportul după ce a adunat amenzi de circulaţie în valoare de 36.000 de lire sterline, după ce a închiriat un Lamborghini. Farah Hashi, în vârstă de 25 ani, nu poată să părăsească oraşul Dubai din cauza amenzilor pe care le-a acumulat după ce a condus un Lamborghini în valoare de 160.000 de lire sterline. Bărbatul, care a condus cu peste 240 de km/h, a primit 33 de amenzi în mai puţin de 4 ore, iar acum firma care i-a închiriat maşina i-a reţinut paşaportul, potrivitStirile ProTv.

Se plimba pe o plajă, când a descoperit dinţii unuia dintre cei mai mari prădători ai oceanelor ce a trăit în urmă cu 25 milioane de ani. Dinţii unui gigant preistoric au fost descoperiţi pe o plajă din Australia. Fosilele aparţin unui rechin uriaş ce avea dimensiuni de două ori mai mari decât rechinul alb ce ajunge la 6,4 metri lungime. „Mă plimbam pe plajă, căutând fosile, când am observat vârful dintelui. Am fost entuziasmat am ştiut că este o descoperire importantă pe care trebuie să o împart cu restul”, a declarat Mullaly, potrivitDescopera.