Plăcuța auto anti-psd a fost arestată în această dimineață. Iată câteva dintre reacțiile imediate de pe social media: "Represiune pe față". Ura, dosar penal. "PSD, urmașul PCR, ne-a învins, ne-a adus la numitorul lor de degradare, ne-a mancurtizat". "Probabil ca vor spune ca "MUI" este una dintre cele 1528 de succesiuni de litere care nu pot fi folosite la inmatricularea masinilor in Romania, prin lege". "Proprietarii plăcuțelor personalizate trebuie să aibă cu ei și plăcuțele originale. Fiecare țară decide ce tip de vehicule pot circula pe teritoriul său." "Amuzant că fix aceia care se hlizesc la ”M*ie PSD” și fac teoria plăcuțelor de înmatriculare de zici că vorbesc de indicele centrometric la cromozom sunt cei care vor să voteze mai puțini oameni, nu chiar toți, pe motiv că sunt prea mulți proști pe lume.". "Urmările acestui "război" prostesc vor fi acum decontate de Poliția Rutieră". De fapt, tu ce-nțelegi?

HotNews.roFoto: Hotnews

UPDATE conferința de presă a Poliției Rutiere

LIVE la ora 17 conferința de presă a Poliției.

România permite ca plăcuțele auto să fie formate astfel: cifre+litere. Bălbă: Poliției i-au trebuit 13 zile ca să realizeze că "m-e" e format doar din "litere".

Bălba doi: Poliției Ro i-au trebuit zile în șir să intre în dispozitiv și-n corespondență cu Suedia. Fiind "situație inedită". Mass-media a apelat astăzi dimineață autoritatea emitentă a plăcuței auto, imediat după arestarea plăcuței buclucașe.

Bâlba trei: șefii Poliției nu știu exact dacă această Convenție de la Viena (din anii 1960, decretată în anii 1980)a fost modificată în anii 2000. CLICK AICI pentru detalii

Bălba patru: Poliția a dezbinat Ro. A-mpărțit-o între competenți și restul. M-e răde de Poliția română.

Uite conferința:

CITEȘTE story-ul Răzvan Ștefănescu și plăcuța sa auto:

Uite ce cred eu. Precum milioane de români, Răzvan Ștefănescu a plecat la muncă în Suedia. Uite, are un rost și chiar o mașină bengoasă. Lui Răzvan îi vine și o idee civică. E o idee de-un chef, de-o toană, de-un teribilism. Dar este o idee care vorbește despre el și viața lui.

Răzvan este dintr-o bucată.Cei ajunși în fruntea bucatelor i-au spus simplu: bă, cară-te, ne stingherești, descurcă-te!

Dacă tot se-ntoarce printre cei pe care i-a stingherit, c-un Audi tare, Răzvan de ce nu ar fi el însuși. Se dă mare. Pentru el costă doi lei să-și pună niște plăcuțe-n Suedia. Mai mult, suedezii din Suedia chiar nu-nțeleg ce-nseamnă "M-e PSD". Când nu există nicio restricție, e legal, cum să nu-ți pui ideile în aplicare?

Răzvan face turul național “M-e PSD”. Și tot românul se amuză de un asemenea tupeu. Și PSD-iști și anti-pesediști cască gura și se simt bine. Uite-l, bă, pe ăsta! Dat dracului! Uite, bă, ce i-a trecut omului prin cap. Uite, domnule, șeful Dragnea e sfidat. Hai să vedem cum reacționează dumnezeul PSD? Festival. Prin București, pe la Craiova, pe la Alexandria. Poliția nu-i face nimic.

Privește mută la acte. Privește ca la poarta nouă, e-n regulă.

După stupefacție, surpriză, orice m-e devine istorie.Da, vine ceasul de apoi. Dar, Poliția, șefii PSD-ului trec la furie. Fiind de râsul României. Furia vine cu erori când vine din partea Puterii. Răzvan a fost oprit în această dimineață de către Poliție. Gata, am primit în sfârșit, ordine, avem în sfârșit autoritate. Îți luăm plăcuțele și permisul. Legea suedeză spune: plăcuțele cu UE sunt valabile în Europa, iar dacă autoritățile din Ro spun că nu-s, atunci i se spune șoferului să le schimbe. Nici vorbă de avertisment.

Și Poliția are dreptățile ei. Comunicatul Poliției zice că se analizează situația, dar infracțiunea ar fi de dosar penal. Declarația de la DIGI24 a lui Diniță, fostul șef de la Rutieră, suspectat și achitat pentru câțiva curcani luați drept mită zice și mai clar: individul ăsta (sună ca un infractor, nu) are mașină cu plăcuță care cuprinde doar litere, nu cifre. Hahaha.

Știi asta. M este cel mai comun numitor comun al revoltei. M l-am văzut în Piața Victoriei de nenumărate ori. Este altceva decât tăcerea, da, și M nu este cea mai grațioasă cocoană din România.

2018, iulie. În plin marș triumfător al Puterii la București. În plin recul al revoltei la București. În așteptarea diasporei din 10 august în Piața Victoriei. Un român umblă cu o plăcuță auto prin țara sa.

Da, nu cumva Răzvan Ștefănescu a unit România cu această antipsedistă plăcuță de mașină? Prin hohot. S-a râs și de PSD și de Poliție. De Putere, nu?

Opinia ta care este?

Am citat conversațiile de pe următoarele conturi Facebook/din următoarele articole:

Ambasada Suediei