​În caz de ploaie, accesul cu umbrele nu va fi permis, spectatorilor fiindu-le recomandat să utilizeze pelerine de ploaie. În cazul în care nu aveți pelerine proprii, veți putea achiziționa la intrarea în spațiul de concert și în interiorul Arenelor.

Massive AttackFoto: Phoenix Entertainment

Massive Attack, concertul așteptat îndelung de fani, se apropie cu pași repezi. Pe 24 iulie, la Arenele Romane, vom intra in ritualul electro voodoo ai vrajitorilor sunetelor, cu piese precum “Teardrop", "Unfinished Simpathy", “Angel", "Inertia Creeps”, ce vor produce magie în stare pură. Show-ul va fi deschis de Young Fathers, revelatia muzicii electronice a ultimilor ani. Azekel, nu va putea să se alăture line up-ului, din cauza unor probleme de familie, tatăl său având probleme de sănătate.

Au mai rămas foarte puține bilete în acest moment, pe care le puteți găsi în continuare în rețeaua Eventim, magazinele Orange, Vodafone, Germanos, Carrefour, benzinăriile OMV, librăriile Humanitas și Cărturești și online pe www.eventim.ro la prețul de 170 de ron și în ziua evenimentului de la casa de bilete situată la intrarea în spațiul de concert la prețul de 190 ron, în limita stocului disponibil. Copiii, indiferent de vârstă, trebuie să aibă bilet de acces și trebuie însoțiți de un adult, de asemenea, posesor de bilet. Totodată, recomandăm părinților să le asigure copiilor căști de protecție.

Accesul se va face pe baza biletului valabil, acesta permițând intrarea în zona de concert o singură dată. Dacă spectatorii doresc să părăsească incinta vor putea reintra doar achiziţionând alt bilet. Accesul la concert pentru cei care au bilete “Voodoo Pack” va incepe de la ora 18:30, iar posesorii de bilete de acces general, vor putea intra în Arenă începand cu ora 19:00. De asemenea, îi rugăm pe cei care au bilete “Voodoo Pack” să vina din timp pentru a beneficia de băutura gratuită și cadoul special.

ATENTIE!

Voucher-ul pe baza căruia posesorii de bilete “Voodoo Pack” își vor putea lua o băutură gratuită este valabil în intervalul 18:30 și 19:15.

La ora 20:00 va urca pe scenă Young Fathers, urmând ca la ora 21:15 să înceapă mega-show-ul Massive Attack.

Pentru confortul și siguranța spectactorilor, organizatorii transmit următoarele informații și reguli de acces. Este strict interzis accesul la eveniment cu orice fel de aparate de fotografiat profesionale (cele cu obiectiv detasabil), aparate de inregistrare audio-video, tablete de orice fel sau aparate GoPro, selfie stick-uri, sticlele de parfum de orice cantitate, orice alte sticle sau deodorante, căști motociclist, bidoane de plastic, cutii de băutură, conserve, artificii, bannere susținute de bețe, spray-uri, scaune, arme, băuturi sau mâncare, obiecte contondente, animale de companie, lanțuri, rucsacuri, genti și bagaje voluminoase, lasere, biciclete și trotinete.

Pentru propria lui siguranță, rugăm publicul să se supună controlului corporal al staff-ului de securitate de la intrare și să respecte cu strictețe regulile de acces menționate mai sus. Mijloacele de transport în comun care pot fi utilizate pentru a ajunge la Arenele Romane sunt: metrou până la stația Tineretului sau Eroii Revoluției sau liniile RATB 47, 7 și 232 până la stația Autogara Filaret. Din cauza numărului limitat de locuri de parcare, spectatorilor le este recomandată utilizarea transportului public.