​VIDEO Hyundai lansează o mașină sport inspirată din costumul Iron Man. Se va putea comanda la începtul anului viitor - Hotnews Mobile
1 € 4,6822 1 USD 4,0973miercuri 16 ian 2019

​VIDEO Hyundai lansează o mașină sport inspirată din costumul Iron Man. Se va putea comanda la începtul anului viitor

de Florin Barbuta Sâmbătă, 21 iulie 2018, 9:48
- a A+
Imagine
​​Compania sud-coreeană Hyundai Motor a dezvăluit prima mașină inspirată din Iron Man, în parteneriat cu Marvel, denumită Kona Iron Man, informează The Korea Herald .Prin parteneriatul cu Marvel semnat în 2015, Hyundai își propune să promoveze brandul ca fiind distractiv și interesant, în special în rândul tinerilor.

Ediția Iron Man a primului mic vehicul sport a fost arătată la deschiderea ceremoniei Comic-Con 2018, care se desfășoară în San Diego, California.“Ediția Kona Iron Man a fost inspirată de costumul Iron Man. Vehicului este dotat cu Hyundai Smart Sense și o serie de sisteme de siguranță", potrivit companiei.

Compania a anunțat că vehiculul se va vinde printr-o comandă unică la nivel mondial, la începutul anului 2019.

Culoarea gri mat la exterior a fost aleasă pentru a se potrivi cu ediția specială a benzilor desenate "Tales of Suspense", din 1963, a costumului Iron Man, iar liniile roșii, oglinzile și partea superioară a mașinii sunt inspirate de costumul ulterior.

La interior, vehiculul are un mix de gri și roșu, iar masca Iron Man și logo-ul au fost aplicate pe scaune.
2035 de afisari


Niciun comentariu
comenteaza