Rușii nu au reușit să vândă pachetul majoritar al companiei ALRO - Hotnews Mobile
1 € 4,6822 1 USD 4,0973miercuri 16 ian 2019

Rușii nu au reușit să vândă pachetul majoritar al companiei ALRO

de Florin Barbuta Vineri, 20 iulie 2018, 19:00
- a A+
Imagine
​​​​Rușii nu au reușit să vândă acțiunile Alro în cadrul ofertei derulate, pentru că "nu s-a convenit asupra unui acord de preț", reiese dintr-un anunț al companiei publicat pe site-ul Bursei de Valori București (BVB). Oferta s-a încheiat ieri, după ce a fost prelungită cu trei zile, iar acționarii au scăzut prețul și au oferit discount.



"ALRO împreună cu acționarii săi, Vimetco N.V. și Conef S.A., anunță că nu s-a convenit asupra unui acord de preț între companie, acționari și coordonatori în legătură cu oferta publică secundară de acțiuni lansată de acționari pentru un pachet de până la 383.791.140 de acțiuni emise de companie și, prin urmare, nu au fost îndeplinite condițiile pentru încheierea cu succes a ofertei", se arată în document.

Potrivit acestuia, obiectivul principal al companiei și al acționarilor a fost în permanență crearea de valoare pentru acționari prin creșterea procentului de acțiuni tranzacționate liber, pentru o mai bună reflectare a valorii reale a companiei, în prețul acțiunilor ALRO. ALRO și acționarii își mențin angajamentul în acest sens.

“Din păcate, ca urmare a condițiilor nefavorabile de piață, compania și acționarii nu consideră că oferta a reprezentat, în final, o oportunitate pentru acest lucru", menționează sursa citată.

Citește și:
1260 de afisari


Semne rele anul are(chineJii,kazahii n-au cu cine?
Plagarus [utilizator], Vineri, 20 iulie 2018, 19:20
+1/1
Poate totusi sare din baia MF,play boyul Teodorovici cu o nemaivazuta si rastoarna situatia pt. Ivan ( fiecare pensionar roman & rus va primi greutatea sa in lingouri ,energie exclusiv hidro,..............de ex. )
comenteaza