Marius Ancuța, unul dintre cei mai apreciaţi comentatori sportivi, cel care a avut un rol major în popularizarea snooker-ului în România, a decedat la vârsta de 50 ani, potrivit Eurospot și Libertatea. Ancuța a suferit de o formă de cancer, iar în ultimele două luni slăbise enorm.

HotNews.roFoto: Hotnews

Marius Ancuța a fost un pionier al sportului cu tacul în România. Comentatorul celor mai importante evenimente din snooker pentru Eurosport a fost un pion important în popularizarea acestui sport în România.

„Dragi prieteni,

În această pagină ne-am împărtășit bucuria sau supărarea când sportul sau favoriții noștri ne-au atins sentimentele. Astăzi, însă, pagina aceasta încearcă sa transmită tristețea care a cuprins întreaga echipă Eurosport.

Marius ‘Mario Ancuța, omul care ne-a dezvăluit ce înseamnă snooker-ul, un sport necunoscut pe atunci în Romania, a încetat din viață.

Noi, toți colegii, și sperăm ca și voi, prietenii noștri, ne vom aduce aminte de clipele minunate trăite împreuna și suntem alături de Raluca, Mara și de familia îndurerata, în aceste clipe de încercare.

Mario, să-ți găsești liniștea, poate la o discuție amicală cu Paul Hunter! – Noli Cobilanschi, Director Editorial Eurosport România”, a fost mesajul postat pe pagina oficială a Eurosport România.

Citește și:

Comentariu GSP.ro: Un comentariu ca un joc de snooker: Marius Ancuța a învățat un sport o țară întreagă